21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun serbest mi kaldı? Erol Uygun gözaltından çıktı mı?

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun serbest mi kaldı? Erol Uygun gözaltından çıktı mı?

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, sosyal medyadaki paylaşımlarının ardından gözaltına alınmıştı. Erol Uygun hakkında bugün flaş bir gelişme yaşandı. Gözaltındaki Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun serbest mi kaldı? Erol Uygun gözaltından çıktı mı? İşte cevabı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun serbest mi kaldı? Erol Uygun gözaltından çıktı mı?

Ümitcan Uygun'un tutuklanmasının ardından sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle ağabeyi Erol Uygun da gözaltına alınmıştı. Erol Uygun hakkında bugün son dakika gelişmesi yaşandı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Peki Erol Uygun kimdir, serbest mi bırakıldı?

EROL UYGUN SERBEST Mİ KALDI?

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, kardeşinin Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları sonrası ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama'' suçundan gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından Erol Uygun, Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Erol Uygun, 1 ay konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erol Uygun

EROL UYGUN KİMDİR? 

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un ağabeyi daha önce olduğu gibi yine Instagram hesabından tehditler savurmuştu. Kardeşinin yine iftiraya uğradığını öne süren Uygun'un ağabeyi sert ifadeler kullanmıştı. Kullandığı ifadeler üzerine Erol Uygun gözaltına alınmıştı. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ankara’da yalnız yaşadığı evinde 3 Haziran’da intihar ettiği önü sürülen ve Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in (21) ölümünde, erkek arkadaşı Ümitcan Uygun’un şüpheli olarak ifadesi alınmıştı. Daha önce Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkan Uygun, serbest bırakılmıştı.

Eylül ayında Uygun'un annesi Gülay Uygun bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulunmuştu.

Ümitcan Uygun'un, Sema Esen'in ölümünden sonraki süreçte bu kez 2 kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler üzerine 10 Ocak'ta gözaltına alınan Uygun, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklandı. Uygun, avukatının tutukluluğa itirazı üzerine yaklaşık 6 ay sonra 17 Temmuz'da Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla tahliye edildi. Uygun ve yanındaki kadınlardan Fadime Büşra G. hakkında, 'uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek' suçundan iddianame düzenlendi.

Ümitcan Uygun, tahliye olduktan 2 hafta sonra, 3 Ağustos'ta bu kez Esra Hankulu'nun Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alındı. Hankulu'nun, ölmeden önce Uygun ile birlikte olduğu, evde ayrıca Hankulu'nun arkadaşları Furkan G. (18) ve Dilan C.'nin de (20) bulunduğu belirlendi. Furkan G. ve Dilan C. de gözaltına alındı.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'daki orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor

Aydın'daki orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor