07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Ümraniye'de motosikletli saldırganlardan silahlı saldırı

Ümraniye'de motosikletli saldırganlardan silahlı saldırı

Ümraniye'de motosikletli saldırganlar bir binanın giriş katına silahlı saldırıda bulundu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı, Esenşehir Mahallesi'nde gerçekleşti. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırıda yaralanan olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümraniye'de motosikletli saldırganlardan silahlı saldırı
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Ümraniye’de motosikletli saldırganlar bir binanın giriş katına silahlı saldırıda bulundu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırı, saat 20.00 sıralarında Esenşehir Mahallesi, Zambak Sokakta bulunan 4 katlı binanın giriş katına yapıldı. İddiaya göre, kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi, 4 katlı apartmanın giriş katındaki daireye silahla ateş açarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri dairede incelemelerde bulundu. Binanın giriş katındaki bir evin duvarına ve camına kurşun isabet ettiği saldırıda yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Türkiye'de büyük heyecan! 6 Ekim 2024 MasterChef'e bu hafta veda eden yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye'de büyük heyecan! 6 Ekim 2024 MasterChef'e bu hafta veda eden yarışmacı kim oldu?