19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı

Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı

Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 1
Yarın yapılacak Galatasaray derbisi, futbolculuğu ve geleceğiyle ilgili konuşan Volkan Demirel tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. İşte Volkan Demirel’in konuşmalarından satırbaşları şöyle:
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 2
-Benim hedefim teknik direktör olmak. Fenerbahçe teknik direktörü olmak. Dolayısıyla çalışmalarımı bu yönde sürdürüyorum. Kariyerim boyunca birçok önemli teknik adamla çalıştım. Birçok sıkıntı ve güzellik yaşadım.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 3
Bunların hepsi önemli tecrübeler olarak cebimde duruyor. Teknik adamlık kariyerimde bunların fazlasıyla işime yarayacağını düşünüyorum ” şeklinde konuştu.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 4
Özellikle F.Bahçe-G.Saray derbileri için bunu söylüyorum. Bu maçlarda teknik taktik önemli ama bir yere kadar.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 5
Bu maçlarda anlık durum ve psikoloji çok önemli. Sahaya çıktığında, çimlere baktığında, tribünlere baktığında hissettiklerin çok önemli ve belirleyici.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 6
Hasan Şaş ile Kadıköy’de yaşanan olayda Hasan ağabeyin yanına giderek, ‘Yapma sen antrenörsün. Futbolcu değilsin. Böyle yaparak ortamı geriyorsun’ dedim.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 7
Benim şimdi futbolcuyken yaptığım gibi tribünlere gitmem doğru olmaz. Dolayısıyla futbolculuk defterini kapattık. Artık biz antrenörüz, teknik direktörüz.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 8
Kulübede değilÖte yandan henüz lisansı olmayan Volkan Demirel’in maçı nerede takip edeceği de merak konusu oldu. Türk Telekom Stadı’na bu sefer futbolcu olarak gitmeyecek olan Volkan Demirel antrenör lisansı olmadığı için maçı kulübeden izleyemeyecek. Ancak tribünden izlemesi de gerginliğe yol açabilir.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 9
Demirel, 1907 Derneği’ndeki konuşmasında derbiyi nerede izleyeceyle ilgili olarak, “Büyük ihtimalle soyunma odasında televizyondan izleyeceğim” dedi.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 10
‘Kızıma küfür ettirmem’Volkan Demirel, futbolculuk döneminde A Milli Takım’a vedasıyla ilgili de merak edilenlere açıklık getirdi. 2014 yılındaki Kazakistan maçında yaşananları anlatan Volkan Demirel, “Eşime küfür edildi. Evde eşimden özür diledim. Anneme küfür edildi.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 11
Ondan özür diledim bu edilen küfürler adına. Onlar belki alıştılar bu duruma ama yeni doğan kızıma küfür ettirmem” ifadelerini kullandı.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 12
Dev takımları izleyecekVolkan Demirel, antrenörlük konusunda kendisini geliştirmek istediğini ve bir Avrupa turuna çıkacağını anlattı.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 13
u0026nbsp;38 yaşındaki teknik adam, Liverpool, Real Madrid, Bayern Münih ve Manchester City gibi birçok kulübü ziyaret edecek. Volkan Demirel, burada takımların yaptığı antrenmanları ve oynadığı sistemleri yerinde analiz edecek.
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 14
'Herkesle ilgileniyorum'Kaleci Altay Bayındır’la ilgilenip ilgilenmediğiyle alakalı artan sorulara toplu bir cevap veren Volkan Demirel, kendisinin görev tanımının ‘kaleci antrenörlüğü’ olmadığını vurguladı. Demirel, yardımcı antrenörler arasında olduğunu belirtip, tüm takımla ilgilendiğini aktardı, “Ben kaleci antrenörü değilim.u0026nbsp;
Volkan dev derbi öncesi Hasan Şaş ile olan tartışmayı anlattı 15
Altay’la da diğer isimler gibi ilgileniyorum ama ben yardımcı antrenörüm. Futbolcuyken 3-4 saat Samandıra’da kalır işimiz biterdi. Artık teknik adam olarak mesaimiz daha uzun. 9-10 saati bulan süreler kalıyoruz. Antrenmanlar, analizler ve diğer çalışmalar” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da deprem paniği! İşte ilk görüntüler...

İstanbul'da deprem paniği! İşte ilk görüntüler...