18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak?

Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak?

Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 1
Son dakika haberi...Brent petrol fiyatları geriledi. Döviz kurlarında oynaklığın azalması ile ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları için daha çok petrol etkili oluyor. Kasım ayında mazot fiyatı 4 TL'ye yakın, benzin fiyatı ise 2,5 TL indirim aldı. Öte yandan brent petrol için yeni gelişmeler yaşanıyor.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 2
BRENT PETROL İÇİN DÜŞÜŞ SÜRECEK Mİ?u003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eBrent petrol geçtiğimiz hafta, Çin'de sıfır Kovid-19 politikasına karşı ülke genelindeki protestoların etkisi ve Rus petrol için planlanan tavan fiyat teklifi ile 80,83 dolar düzeyi ile 11 ayın en düşük seviyesini gördü. Brent petrol bu seviyenin ardından bir miktar toparlanarak 85 dolar bandında dengelendi.u003c/divu003eu003cdivu003eÖte yandan hafta sonu gelen haber akışında; Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin Rusya'dan deniz yoluyla taşınan petrole varil başına 60 dolar tavan fiyat uygulanmasında anlaştığı bildirildi.u003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003e
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 3
ABD'DEN DESTEK GECİKMEDİBeyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan petrole varil başına 60 dolar tavan fiyat uygulanması kararını memnuniyetle karşıladıklarını ve bu uygulamayı desteklediklerini belirtti.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 4
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan petrole varil başına 60 dolar tavan fiyat uygulanması kararının yaptırımların etkisini artıracağını ve Rusya'nın petrol gelirlerini azaltacağını söyledi.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 5
MOTORİN FİYATLARI KASIM'DA 4 LİRA DÜŞTÜKasım ayında 26,36 TL'den giren motorin grubu ayın son gününde gelen indirimin ardından 22,43 TL'ye düştü. Böylece Kasım'da motorine yaklaşık 4 lira indirim gelmiş oldu.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 6
Kasım ayına 21,38 TL ile giren benzin grubu ise ay içindeki en yüksek seviyesi olan 22,69 TL'yi gördükten sonra Kasım ayını 20,15 TL'den kapattı.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 7
MOTORİN (MAZOT) ARALIK AYINA ZAM İLE BAŞLADIBrent petroldeki toparlanma sonrası Aralık ayına motorin fiyatları 1 lira 16 kuruş zam ile girdi.MAZOT FİYATI İÇİN YENİ İNDİRİM GELİYORSektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorin fiyatları için 6 Aralık Salı gününden itibaren 0,69 TL indirim gelmesi bekleniyor.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 8
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 9
AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?Araç sahipleri benzin fiyatı ve mazot fiyatı başta olmak üzere pompaya yansıyan değişimler sonucu günlük olarak araştırmalarını sıklaştırdı.İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MAZOT FİYATIMotorin fiyatları: 23,59 TLBenzin fiyatı: 20,15 TLANKARA GÜNCEL BENZİN VE MAZOT FİYATIMotorin fiyatları: 23,73 TLBenzin fiyatı: 20,33 TLİZMİR GÜNCEL BENZİN VE MAZOT FİYATIMotorin fiyatları: 23,80 TLBenzin fiyatı: 20,34 TL
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 10
Akaryakıt fiyatları il il ve bayi bayi farklılık gösterebilir. Salı gününden itibaren mazot fiyatı 0,69 TL daha ucuzlayacak.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 11
PETROL FİYATLARI İÇİN KİLİT RUSYA-UKRAYNA KRİZİAkaryakıt sektör temsilcileri brent petrolün 80 dolar altına sarkması durumunda yeni indirimler gelebileceğini belirtirken, emtia piyasası uzmanları ise Rusya-Ukrayna tarafından gelecek olumlu bir haber akışının olup olmaması benzin ve mazot fiyatı için doğrudan belirleyici olan petrole yön vereceğini ifade etti.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 12
RUSYA-UKRAYNA KRİZİNİN PETROL ÜZERİNDE 25-30 DOLARLIK ETKİSİ VARRusya Ukrayna krizinin çözülmesi durumda petrol üzerindeki 25-30 dolarlık bir geri çekilme olabileceği beklentisi piyasalarda öne çıkıyor.
Yeni indirim geliyor! Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar kaç lira olacak? 13
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkesiyiz

Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkesiyiz