21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Yücel Bulut, 'Tokat bizim, Biz Tokat'ız'

Yücel Bulut, 'Tokat bizim, Biz Tokat'ız'

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut Tokat Merkez'de vatandaşlar ile buluştu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yücel Bulut, 'Tokat bizim, Biz Tokat'ız'

Her zaman sahada olmaya gayret gösteren, çalınmadık kapı, tutulmamış el ve dokunulmamış gönül kalmayana kadar durmadan, yorulmadan ve ara vermeden çalışmalarını sürdüren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un bu seferki adresi Tokat Çarşısı oldu. Tokat Çarşısı'nda vatandaşların yoğun ilgi ile karşıladığı Yücel Bulut "Biz, bölgesel anlayış içerisinde siyaset yapmıyoruz. Biz, bütün Tokat'ın milletvekiliyiz" dedi.

‘MHP’NİN POLİTİKALARI HALKIMIZDAN TAM NOT ALIYOR’

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut "Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak gücümüzü aldığımız milletimiz ile birlikte olmak, dertleşmek ve istişarelerde bulunmak üzere tüm kadrolarımız ile sahada yer aldığımızı ifade etmek isterim. Bu ziyaretler esnasında vatandaşlarımızın talep ve beklentileri dinlendi, gerekli notlar alınarak partimizin yetkili kurulları ve ilgili kuruluşlarla paylaşıldı. MHP’nin takip ettiği politikaların milletimiz nezdinde anlamlı bir karşılığının olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Aziz milletimizin; küresel dinamiklerden kaynaklanan mevcut sorunların çözümü için iktidara destek vermeyi sürdürdüğü; sıkıntıların, gerek hükümetçe atılmakta olan kararlı adımlarla, gerekse Cumhur İttifakının tutarlı, temkinli ve soğukkanlı tutumuyla giderilebileceği vurgulanmıştır.

Düzenlenen il toplantıları ve halkla bire bir temaslarla kamuoyunun nabzını yoklama fırsatı da bulunmuş, toplum mühendisliğiyle MHP’nin oylarını gerçek rakamların çok altında göstererek seçmen eğilimlerini başka partilere kaydırmak isteyen, fonlanmış ve ideolojik bazı anketlerin aksine, MHP’ye yönelik teveccühün belirgin surette arttığına şahit olunmuştur" dedi.

MİLLETİMİZİN REFAHI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Yücel Bulut "Cumhur İttifakı karşısındaki çok başlı muhalefetin kendine bir cumhurbaşkanı adayı belirlemekte bile zorlandığı, alternatif siyaset üretemediği bir dönemde MHP’nin ortaya koyduğu misyon ve vizyon; hem ittifakın gelecekte yapacağı hamleler hem de partimizin kendi programı açısından doyurucu olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yıl dönümüne hem fikren, hem zihnen, hem siyaseten hazır bir kıvama çoktan gelmiştir. Özellikle tedavüle sokulan algı operasyonları, linç kampanyaları, yalan rüzgarları, itibar suikastları, her gün bir yenisi servis edilerek siyaseti dizayn etmeye, 2023 seçimlerini lekelemeye azmetmek karşılık bulamayacaktır.

Milliyetçi hareket Partisi milli bekamızı ve egemenlik haklarımızı zedeleyecek, tahrip edecek, zaafa uğratacak hiçbir dayatmaya boyun eğmeyecek, gerekli politikalara yön verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi gayri milli bir siyasi ittifakın Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünde milli iradenin müdahalesiyle tarihin çöplüğüne atılacağına yürekten inanmaktadır. Bu çerçevede, MHP Lider Ülke Türkiye hedefleri bağlamında politikalarını belirlemekte ve siyasi münazaralarını bu ülkü çerçevesinde sürdürmektedir. Bu hedef doğrultusunda Cumhur İttifakının ortaya koyduğu başarı ise, MHP’nin siyasi hayat içerisi de durduğu noktanın doğruluğunu göstermektedir. Milletimizin refahı, devletimizin bekası ve güvenliği adına Cumhur İttifakının koyduğu iradenin karşısında umutsuzluğu, belirsizliği ve kaosu aşılayanların milletimiz nezdinde karşılığı olmadığı somut olarak görünmektedir" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye ile çalışmak istiyorlar! Hazırlıklar başladı

Türkiye ile çalışmak istiyorlar! Hazırlıklar başladı