08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Güzellik Dermaroller Nedir?

Dermaroller Nedir?

Dermaroller kullanımı günümüzde hem erkeklerin hem de kadınların araştırdığı bilgiler arasında yer almaktadır. Cerrahi operasyona gerek kalmadan ciltte oluşan kusurların yok edilmesine olanak sunan bu ürün son yıllarda pek çok sorun için tercih edilmektedir. Dermarolling olarak da bilinen bu cihaz cilt bakımı, cilt gençleştirme, kellik sorunları, skar tedavisi ve çatlak tedavisi gibi pek çok sorun için uygulanabilmektedir

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dermaroller Nedir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Cilt sorunları için dermaroller, mikro iğnelerden oluşan bir cihazdır. Silindir yapıya sahip olan bu cihaz yaklaşık 200 tane titanyum kaplı mikro iğnelerden oluşmaktadır. Cildin alt dokusuna kadar ulaşabilen bu cihaz cilde kontrollü hasar vererek mükemmel bir sonuç alabilmenize olanak sunmaktadır. Siz de bu işlem hakkında araştırmalar yapıyor ve bazı soruların cevaplarını arıyorsanız yazımızın devamına göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dermaroller Nasıl Kullanılır?

Dermaroller kullanımı oldukça merak edilmektedir. İçeriğinde bulunan mikro iğnelerin cilde zarar verip vermeyeceği de araştırılmaktadır. Öncelikle iğneler mikro bir yapıya sahip olduğundan dolayı ciddi bir alerjik reaksiyonunuz bulunmuyorsa cildinizin kalıcı bir hasar alma durumu söz konusu değildir. Ancak belirtmek isteriz ki uzman eller de belirli aralıklarla bu işlemin yapılması mükemmel sonuçlar almanıza yardım edecektir. Aksi durumda ciltte istenmeyen lekelerin ve izlerin artışı söz konusu olabilmektedir.

Cilt yapısında kolajen üretimi cildin devamlı kendini yenileyebilmesine olanak sunmaktadır. Ancak belirli bir yaştan sonra bu üretim yavaşladığından dolayı cilt kusurları görülmekte akne, sivilce ya da skar izleri ortaya çıkmaktadır. Dermaroller kullanımı sayesinde cilde kontrollü hasar verilmekte ve kolajen üretiminin artmasına destek olunmaktadır. Hemen hemen tüm cilt kusurlarında tercih edilen bir ürün olmasından dolayı da kullanımı tedavinin sebebine göre belirlenmektedir. Mesela sivilce ve akne lekeleri için 2-4 hafta boyunca dermaroller işlemi yapılırken gözaltı morluklarında 3 haftada bir bu işlem tercih edilmektedir.

Dermaroler Hangi Cilt Sorunlarına İyi Gelir?

Dermaroller kullanımı yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi insan vücudunun pek çok noktasında kullanılabilmektedir. Kellik sorunu yaşayan insanlar dermaroller işlemi ile tekrardan saçlarına kavuşabilmektedir. Bunun yanı sıra akne, sivilce, skar izlerinde de cildin elastikiyet dokusunun canlanabilmesinde tercih edilen işlemlerin başında yer almaktadır.

Cilt sorunları için dermaroller başarılı sonuçlar verdiğinden dolayı çatlakları bulunan insanlarda bu işlemle başarılı sonuçlara ulaşmaktadır. Aynı zamanda yaşlanma belirtisi olarak görülen kırışıklıklara da oldukça faydalı olduğundan dolayı boyun ve yüz bölgesine de uygulanan işlemler arasındadır. Gözaltı morluklarında da ciddi sonuçlar verdiğinden dolayı morluklar içinde tercih edilmektedir. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaban Mersini Faydaları Nelerdir?

Yaban Mersini Faydaları Nelerdir?