20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün İlanlar Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 Öğretim Üyesi alıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 Öğretim Üyesi alıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 Öğretim Üyesi alacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 Öğretim Üyesi alıyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 Öğretim Üyesi alıyor. İlanda yer alan bilgiler şöyle;

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden:
ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin  aşağıda  belirtilen  akademik  birimlerine;  2547  sayılı  Yükseköğretim Kanunu,  ‘Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma Yönetmeliği’ ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin ilgili hükümlerinde aranan genel koşulları sağlamış olmak kaydıyla, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

- İlan edilen kadrolara başvuracak adayların; https://personel.hku.edu.tr/tum-formlar-ve-dilekceler/ web adresinden bir örneğini temin edebilecekleri başvuru dilekçelerinin ekinde olmak üzere; özgeçmiş, 2 adet vesikalık fotoğraf, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora  diplomaları,  nüfus  cüzdanı  ile  bilimsel  çalışma  ve  yayınlarını  kapsayan  yayın  listesi  ve  eserlerinden  oluşan  dosyasının  (profesör  kadrosuna başvuracak  adayların  başlıca  eserlerini  belirtmesi  ve  profesör/doçent  kadrolarına  başvuracak  adayların  doçentlik  belgelerini  ayrıca  dosyalarına  eklemiş olmaları gerekmektedir) 1 nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilecek nüshalarını ise (profesör kadroları için 6 nüsha, doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için ise 4 nüsha) CD/flashdisk ortamında şahsen veya posta yolu ile (profesör/doçent kadroları için Personel Müdürlüğüne, doktor öğretim üyesi kadroları için ise ilgili Fakülte Dekanlığına olmak üzere) başvuru yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmeyecek olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

-  Müracaat       edecek       adayların;      Hasan      Kalyoncu       Üniversitesi       Akademik       Yükseltilme       ve       Atanma       Yönergesinde (https://personel.hku.edu.tr/mevzuat/#yonergeler) belirtilen  koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir.
-  Müracaat  edecek  adayların;  https://personel.hku.edu.tr/tum-formlar-ve-dilekceler/  web  adresinde  yer  alan  “Başvuru  Beyan  Formu  ve  Evrak Kontrol  Listesi”ni  doldurarak,  başvuru  dilekçesi ekinde imzalı olarak koyulması gerekmektedir. Ayrıca, jüri üyelerine gönderilecek dosyalarda da imzalı şekilde bu belgenin koyulması gerekmektedir.
-  Tüm  adayların,  gelecekte  yapmayı  planladıkları  eğitim  /  öğretim  /  araştırma  /  geliştirme  faaliyetleri  ve  bunların  çıktıları  ile  Üniversitemizin vizyonuna  nasıl  entegre  olabileceklerini  ve  kısa  /  orta  /  uzun  vadede  bilimsel  literatüre  ve  üniversite-iş  dünyası-kamu-toplum  işbirliğine  nasıl  katkıda bulunabileceklerini açıklayan bir “özgelecek / niyet mektubu / iş planı / kariyer planı” hazırlamaları ve bunu müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.
- Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir.
-  Yabancı  ülkelerden  alınmış  lisans  ve  lisansüstü  diploma  ve  derecelerin  denkliği  ile  akademik  unvanların  eşdeğerliliğinin  Yükseköğretim Kurulu  (YÖK)  /  Üniversitelerarası  Kurul  (ÜAK) tarafından onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.
- Eğitim dili İngilizce olan bölümler için Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik şartları sağlamaları gerekmektedir.
- Adayların, ilan tablosunda ‘Açıklama’ sütununda belirtilen şartları sağlamaları gerekmektedir.
- Adayların müracaat dilekçelerinde herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı mecburi hizmet yükümlülüklerinin bulunup bulunmadığını varsa hangi kuruma olduğunu belirtmeleri gerekmektedir.
- Adayların müracaat  dilekçelerinde;  başvuruda verdikleri  tüm  bilgilerin  doğru olduğunu, aksi  takdirde  başvurularının ve  atamalarının iptalini kabul  ve taahhüt  ettiklerini  belirtmeleri gerekmektedir.
- Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür.
- İlanda belirtilen koşulları taşımayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
-  İhtiyaç  duyulması  halinde; adayları  ilgilendiren başvuru  ve  atama  süreci  ile  ilgili  tüm  bilgilendirmeler Üniversitemiz Personel Müdürlüğü  web sayfasından https://personel.hku.edu.tr/ yapılacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

 

Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor