20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün İlanlar Şırnak Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi alıyor

Şırnak Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi alıyor

Şırnak Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi alacak.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şırnak Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi alıyor

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 12.06.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan “Şırnak Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi” uyarınca Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına öğretim üyesi alınacaktır.

İlanda yer alan bilgiler şöyle;

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğünden
 

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI (2022-04)


Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 12.06.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan “Şırnak Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi” uyarınca Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına öğretim üyesi alınacaktır.
- Doktor Öğretim Üyesi adayları; Başvuru dilekçesinin ekine; 2 (iki) adet fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş), Nüfus cüzdan fotokopisi/T.C. kimlik kartı fotokopisi, Lisans, Yüksek lisans, Doktora diplomalarının e-devlet çıktıları (asılları veya noterden ya da resmi kurumlarca

onaylanmış nüshaları atama aşamasında talep edilecektir.), Erkek adaylar için askerlik belgesi (e-Devletten alınan kare kodlu belgeler de kabul edilir), Adli Sicil Kaydı (Konu kısmı “Resmi Kurum” olarak seçilerek e-Devletten alınacaktır.), YÖK Formatında Özgeçmiş ve Eserler listesi, Yabancı dil sınav sonuç belgesi, Hizmet Belgesi (naklen veya yeniden atanacak adaylar için) (Çalıştığı/Ayrıldığı kurumdan alınan onaylı belge veya e-Devletten alınan kare kodlu HİTAP Hizmet Dökümü), Şırnak Üniversitesi Akademik Personel İlk ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesine göre hazırlanmış Bilimsel çalışma Puan Listesi ile bilimsel eserlerinden oluşan dosyasının 1 (bir) nüshasını fiziksel olarak, 4 (dört) nüshasını da elektronik ortamda (flash bellek) şahsen veya posta yolu ile ilana çıkılan kadro birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

-Müracaat edecek adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir.
-Müracaat edecek adayların “Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi”nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir.
-2547 sayılı Kanun’un Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %30 luk kota kapsamında başvuru yapabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.
-Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi uyarınca Doktor Öğretim Üyesi atamalarında Dijital Çağda Yükseköğretimde Öğrenme ve Öğretme (Dijital Okuryazarlik) belgesine sahip olmak. Belgenin en az 30 saatlik bir eğitim sonucunda alınmış olması ve belge sertifikasında eğitim saatinin belirtiliyor olması gerekir.
-Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan veya e-Devlet üzerinden alacakları hizmet belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.
-İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
-İhtiyaç duyulması halinde; adayları ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından (www.sirnak.edu.tr) yapılacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

İlan Başvuru Başlama Tarihi : 12.12.2022
İlan Başvuru Bitiş Tarihi : 26.12.2022 mesai bitimi

ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI

İLAN NO BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAM UNVAN ADET DER. AÇIKLAMA BAŞVURU YERİ
ÖÜ2022/28 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset ve Sosyal Bilimler Dr. Öğretim Üyesi 1 3 Siyaset Bilimi Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü, Yeni Mh. Üniversite Cad. Şırnak- Merkez)
ÖÜ2022/29 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Hemşirelik Dr. Öğretim Üyesi 1 5 Hemşirelik Anabilim Dalında veya İç Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıklar/ Ameliyathane Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dallarından Birinde
Doktora Yapmış Olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi (Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü, Yeni Mh. Üniversite Cad. Şırnak- Merkez)
ÖÜ2022/30 Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Yenilenebilir Enerji Sistemleri Dr. Öğretim Üyesi 1 3 Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak. Mühendislik Fakültesi (Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü, Yeni Mh. Üniversite Cad. Şırnak- Merkez)
ÖÜ2022/31 Silopi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Dış Ticaret
Programı
Dr. Öğretim
Üyesi
1 4 İşletme Alanında Doktorasını Tamamlamış Olmak. Silopi Meslek Yüksekokulu (Dicle 23.Cd. No:33, 73400Silopi/Şırnak)
ÖÜ2022/32 Yönetim ve Organizasyon Lojistik Programı Dr. Öğretim Üyesi 1 4 Üretim Yönetimi ve Pazarlama Alanında Doktorasını Tamamlamış Olmak.

 

 

Ayrınıtlı bilgi için tıklayınız

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Uzman Yardımcısı alacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Uzman Yardımcısı alacak