20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün İlanlar Yaşar Üniversitesi 6 Öğretim Görevlisi alıyor

Yaşar Üniversitesi 6 Öğretim Görevlisi alıyor

Yaşar Üniversitesi 6 Öğretim Görevlisi alacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşar Üniversitesi 6 Öğretim Görevlisi alıyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Yaşar Üniversitesi 6 Öğretim Görevlisi alıyor. İlanda yer alan bilgiler şöyle;

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğünden:
ÖĞRETİM ÜYELERİ ALIM İLANI

Üniversitemiz ilgili Birimlerine 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile bu Kanun’a dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca 12.06.2018 tarih  ve  30449  sayılı  Resmi  Gazete’de  yayımlanan  “Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği”,  Üniversitemiz  resmi  erişim  sayfasında yayımlanan  “Akademik  Kadrolara  Atama  ve  Yükseltmeler  Hakkında  Yönerge”de  belirtilen  kıstasları  yerine  getirmiş  olmak  kaydıyla  ilgili  alanlarda uzmanlaşmış öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru Şartları:

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

* Bir adet başvuru dilekçesi, son altı ay içinde çekilmiş üç adet biyometrik fotoğraf, onaylı nüfus cüzdanı sureti, adli sicil ve arşiv kaydı sorgulaması sonuç belgesi (e-devlet üzerinden “Resmi Kuruma Hitaben” alınacak barkodlu belge), Doçentlik ve Doktora belgelerinin resmi onaylı örnekleri ile diğer öğrenim belgeleri (belgelerin asılları ile fotokopilerinin getirilmesi gerekmektedir), YÖK formatlı güncel özgeçmiş ve yayın listesi, başlıca araştırma eserleri ile bilimsel çalışma ve yayınları, yayınlarına yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmaları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, Yabancı dil sınav sonuç belgeleri (YÖKDİL/YDS  ya  da  ÖSYM  tarafından  eşdeğer  kabul  edilen  yabancı  dil  sınavı)  içeren  PDF  formatında  hazırlanmış;  Profesör  kadrosu  için  beş  adet taşınabilir bellek ile Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğüne, Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için dört adet taşınabilir bellek ile ilgili Fakülte Dekanlığına başvurulması gerekmektedir.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca onaylanmış denkliğinin olması şarttır.

* Adayların Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir.

(*) Eğitim-öğretim dili İngilizce olduğundan, başvuracak adayların “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim-Öğretimi ve Yabancı Dille Eğitim-Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”teki genel şartlar ile bu Yönetmeliğin 8 inci maddesinin yedinci fıkrasının (ç) bendine ilişkin 18.05.2021 tarih ve 31485 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan asgari 85 (seksen beş) puan şartını sağlamaları gerekmektedir. T.C. Yaşar Üniversitesi Senatosu’nun 16.11.2021 tarih ve 441 sayılı toplantı kararı gereği, Hukuk Fakültesi öğretim üyesi kadrolarına yapılacak atamalarda, adaylarda yabancı dil (İngilizce/Fransızca/Almanca) 100 (yüz) puan üzerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak, şartı aranır.

*  Başvuru  süresi  bu  ilanın  Resmi  Gazete’de yayımlandığı  tarihten  itibaren  15  gündür. Başvurular  T.C.  Yaşar  Üniversitesi,  İnsan  Kaynakları Müdürlüğü, Üniversite Cad. Ağaçlı Yol No:37-39 PK. 35100 Bornova – İZMİR adresine şahsen veya kargo ile yapılabilir. İnternet üzerinden başvuru kabul edilmez. Kargo ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar üniversitemize ulaşmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ile kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İdare, gerekli gördüğü takdirde "ilanın" her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.

 

Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nişantaşı Üniversitesi 174 Akademik Personel alıyor

Nişantaşı Üniversitesi 174 Akademik Personel alıyor