09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Siz kimi kandırıyorsunuz?

YAYINLAMA:
Siz kimi kandırıyorsunuz?

Önceki gün göstermelik bir “Şov” vardı, FUTBOL Federasyonu’nda. Daha düne kadar birbirlerini yiyen, federasyona, MHK’ya ve birbirlerine veryansın eden 4 büyük kulüp başkanı, TFF Başkanı ile birlikte mutluluk pozu verdi ve “Biz her zaman kardeşiz” mesajı verdi.

Allah aşkına, siz kimi kandırıyorsunuz!

Siz içeride toplantı yaparken, dışarıda yöneticileriniz Metin Öztürk ve Acun Ilıcalı talimatlarınızla birbirini yemiyor muydu?

Bugün onlar, yarın yine siz, öbür gün başka yöneticiler “Kavga politikalarını” sürdürecekler. Taraftarlarınıza şirin görünmek için tartışmayı sürdüreceksiniz, sonra da Türk futbolunun marka değerini hep beraber bu kötü durumdan çıkaracağınızı söyleyeceksiniz!

Bekleyip göreceğiz. Hele bir Milli ara bitsin, lige dönelim, bakalım neler söyleyeceksiniz.

Şunu bilin ey yöneticiler!

Spor camiasının aklı selim insanlara, hangi takımdan olursa olsun, sizin bu mesajlarınıza, söylemlerinize itibar etmiyor!

MİLLİ TAKIM HEPİMİZİN

Başarılı bir Avrupa Şampiyonası’nı geride bıraktık, daha iyi sonuç olabilir miydi, evet olabilirdi. Yine de Montella işin üstesinden geldi diyebiliriz. Şimdi önümüzde UEFA Uluslar B Ligi’nde zorlu mücadeleler bizi bekliyor. İyi bir jenerasyon yakalayan Montella’ya destek olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Yalan yanlış dedikodularla, ne futbolcuları, ne de teknik heyeti yıpratmamalıyız. Hele kulüpçülüğün, Milli Takım’ın kapısından hiç girmemesi gerekiyor. Umarız, Karadağ ve İzlanda maçlarını da geçer, A Ligi’ne doğru emin adımlarla ilerleriz.

Çünkü bu Milli Takım hepimizin.

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Olimpiyatlar bitti, federasyonlarda seçimler başladı. Bir türlü beklenilen başarıyı yakalayamayan başkanların çoğu, yeniden aday oldu ve seçildi, seçilmeye de devam ediyor. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay. 4 sene süresince başarısız olan bir başkan artık o koltuğa talip olmaz.

Nedir bu koltuk düşkünlüğü? Sporun içinden gelen, branşında yoğunlaşan ve yoğrulan adayları artık federasyonlarda görmek en büyük arzumuz. Zaten onların ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz ve bu sayının artmasını bekliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *