05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Kültür Sanat Osmaniye Yer Fıstığı Temalı Sosyal Medya Tanıtım Videosu Yarışması başladı!

Osmaniye Yer Fıstığı Temalı Sosyal Medya Tanıtım Videosu Yarışması başladı!

Osmaniye Belediyesi, yer fıstığının tanıtımını desteklemek ve bu değerli ürünün bilinirliğini artırmak amacıyla bir sosyal medya yarışması düzenliyor. "Osmaniye Yer Fıstığı Temalı Sosyal Medya Tanıtım Videosu Yarışması" başlıklı etkinlik, katılımcılara yer fıstığı ile ilgili özgün videolar üretme fırsatı sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye Yer Fıstığı Temalı Sosyal Medya Tanıtım Videosu Yarışması başladı!

Osmaniye Belediyesi, yer fıstığının üretimi, tüketimi, faydaları ve Osmaniye’ye katkıları üzerine özgün videolar hazırlamak isteyen herkese açık bir sosyal medya yarışması düzenliyor. Katılımcıların, en az 1, en fazla 3 dakika süresine sahip videolar hazırlamaları bekleniyor.

Yarışma Koşulları

Her yaştan katılımcıya açık olan yarışmada, katılımcıların Instagram hesaplarının herkese açık olması gerekiyor. Gizli hesaplarla yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Videoların çözünürlüğünün en az 1080p kalitesinde olması gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, katılımcıların tamamen özgün içerikler üretmeleri bekleniyor hazır şablon ya da video kullanımı ise yasak.

Videolarda kullanılan görüntü, ses ve müziklerden doğabilecek telif hakları, video üreticisine ait olup, yarışmaya katılan videoların paylaşım ve kullanım hakkı Osmaniye Belediyesi’ne aittir. Katılar videolarını kendi Instagram profilinde reels olarak paylaşması ve @ibrahimcenet80 hesabı etiketlenmeleri gerekiyor.

Katılım Süreci

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, katıldıklarını 18 Ekim 2024 tarihine kadar WhatsApp üzerinden bildirmeleri gerekiyor.  WhatsApp katılım hattına bildirim yapılmayan reels videoları ise değerlendirmeye alınmıyor.

Değerlendirme Kriterleri

Videolar, Osmaniye yer fıstığı temasıyla ne kadar uyumlu olduğu, görüntü ve ses kalitesi, anlatım akıcılığı, izleyici üzerindeki etki ve verilen mesajın gücü gibi kriterlere göre değerlendirilecek.

Bu yarışma, katılımcılara yaratıcılıklarını sergileme ve Osmaniye yer fıstığı hakkında farkındalık yaratma fırsatı sunuyor. Osmaniye’nin bu eşsiz lezzetini tanıtmak ve toplumda bilinç oluşturmak için siz de videonuzu hazırlamaya başlayın! Bu önemli kültürel mirası dünyaya duyurma şansını kaçırmayın!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gümüşhane’de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esecek

Gümüşhane’de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esecek