20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Kültür Sanat Zafer İşleyen'den yeni eser: Çanakkale Geçilmez

Zafer İşleyen'den yeni eser: Çanakkale Geçilmez

Hazırladığı konsept albümlerle adından sıkça söz ettiren sanatçı Zafer İşleyen, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için hazırladığı şarkıyı yayınladı. İşleyen ayrıca Ülkücü şehitlerin anısına çıkardığı ‘Sızı’ albümünün ikincisi için de çalışmalara başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Aytekin Yılmaz/ Türkgün Gazetesi

Son zamanlarda televizyon kanallarının yeteri kadar müzik programlarına yer vermemesi, müzik kanallarının ise ekonomik gerekçelerle bir bir kapanmasının ardından, sanatçılar YouTube ve dijital müzik platformları üzerinden çalışmalarını yayınlamaya başladı. Bir süredir, Ülkücü şehitlerin anısına çıkaracağı ikinci albümü ‘Sızı 2’ için stüdyo çalışmalarına başlayan sanatçı Zafer İşleyen, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle, sözleri ve bestesi kendisine ait “Çanakkale Geçilmez” isimli eserini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şarkının klibi boyunca Çanakkale Şehitliği'nden görüntüler veren sanatçı İşleyen, “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 106. yılını kutluyoruz. “Çanakkale Geçilmez” düsturuyla, kurşunlara doğru koşan aziz şehitlerimizin anısına bir çalışma yapmak istiyordum uzun zamandır. Bugüne nasipmiş. Çanakkale zaferiyle, o dönem dünyaya Türk'ün inanmış gücünü gösteren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.

‘SIZI 2’ ALBÜMÜ BİTMEK ÜZERE

En son 2019 yılında “Deli Gibi” isimli albümünü yayınlayan sanatçı, 2015 yılında Ülkücü şehitlerin anısına çıkardığı ve büyük beğeni toplayan “Sızı” isimli albümün ikincisi için çalışmalara hız verdiğini söyledi.

Sızı albümünde Ahmet Şafak, Volkan Sönmez, Atilla Yılmaz, Ali Kınık gibi isimlerle birlikte çalışan başarılı sanatçı, Sızı 2’de de bir çok yeni ismin yer alacağını açıkladı. Ticari kaygıyla yapılmayan, amaçlarının sadece Ülkücü şehitleri hatırlamak olduğunu ifade eden Zafer İşleyen şunları söyledi:

Sızı albümünde, milli duruşlarıyla fark yaratan sanatçı arkadaşlarımla birlikte Ülkücü şehitlerimizi anmıştık. Sevenlerimiz, sürekli yeni bir ‘Sızı’ isteklerini iletiyorlardı. Vatan için çileyi şerbet diye içen, kahramanlığı Kürşatça, ölümü yiğitçe olan şehitlerimizi unutturmamak için stüdyoya kapandık. Yine birçok sanatçı arkadaşımla birlikte ‘Sızı 2’yi hazırlıyoruz. Yakın bir zamanda sevenlerimizle buluşturacağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan Nevruz Bayramı mesajı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan Nevruz Bayramı mesajı