19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Selin ekipten ayrılıyor mu?

Selin ekipten ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar 515. bölüm yine aksiyonun hiç bitmediği sahnelerle ekranlara geliyor. Dizi severlerin uzun yıllardır yakından takip ettiği Arka Sokakları internet üzerinden izlemek isteyenler ise, Arka Sokaklar 515. bölüm full izle ve Arka Sokaklar son bölüm izle Kanal D araştırması yapıyor. Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanında Selin'in ekipten ayrılma kararı ve Ali'nin kaçak olarak saklanması yeni bölüme olan merakı artırdı. İşte heyecan dolu gelişmelerin olduğu Arka Sokaklar 515. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selin ekipten ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren milyonlarca izlenme rakamına ulaştı. 19 Nisan akşamı yayınlanan son bölümün ardından, bu hafta neler olacağı ile ilgili ipuçları almak isteyen Arka Sokaklar hayranları, 515. bölüm fragmanını ilgiyle izledi. Dizinin yayınlanmasına saatle kala da Arka Sokaklar 515. bölüm full izle ve Arka Sokaklar son bölüm izle Kanal D araştırmaları hız kazandı. Geçen hafta Mesut, uyuşturucu çetesinin büyük patronuna ulaşmış ve onun bir kadın olduğunu görünce şaşkınlığa uğramıştı. Bununla birlikte, Ali, içinde bulunduğu hayati tehlikeyi atlatmış ve sevenleri derin bir nefes almıştı. Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanında ise, Ali'nin hastaneden kaçarak saklandığı ve Selin'in ekipten ayrılma kararı aldığı görülüyor. Peki, Ali neden saklanıyor? Selin ekipten ayrılıp gidecek mi? İşte, tüm sorulara yanıt veren Arka Sokaklar 515. bölüm...

Arka Sokaklar 515. bölüm fragman açıklaması

Mesut, büyük patron ile tanışıyor ve ekip için işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor!Mesut'un tanıştığı büyük patron Canan'a bir saldırı düzenlenir. Olay yerine giden ekip ise çatışmanın ortasında kalır. Diğer taraftan Selin yaşadığı kötü olaylar sonucunda ekipten ayrılma kararı alır ve bunu Mesut'a anlatır. Mesut oldukça şaşırır. 

Ölümden dönen Ali için ise işler bir türlü yolunda gitmez. Yaşanılan durumlardan ötürü saklanmak durumunda kalan Ali, tesadüfen karşılaştığı ekip arkadaşlarına olan biteni anlatmak zorunda kalır.

Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne?

Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 515. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Mesut, şans eseri uyuşturucu çetesinin izini sürerken büyük patrona ulaşır; fakat, gerçekler göründüğü gibi değildir.Uyuşturucu bağımlısı bir genç yüzünden yaşanan olaylar ekibi çete liderini bulmaya yöneltir. Peşine düştükleri adamın izini bulan ekip yaşanan olaylar sonucunda Mesut'un yine tek başına hareket etmesine neden olur. Mesut, çetenin lideri ile giderken büyük patronun adamları arabanın önünü keser. Mesut ve arabanın içindekileri büyük patronla yüzleşmesi için köşke getirirler. Büyük patronun kadın olduğunu gören Mesut şaşırır. Canan, Mesut'un gözleri önünde adamı yaptıkları için fırçalamaya başlar. Adını uyuşturucu satışı ile kirletmesine sinirlenen Patron Canan, Mesut'un şaşkın bakışları altında adamı bulunduğu iş aleminden çıkartır.

Arka Sokaklar 514. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dört yetişkinden biri çocukken fiziksel şiddet görmüş

Dört yetişkinden biri çocukken fiziksel şiddet görmüş