21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Arka Sokaklar 601. yeni bölüm izle Ali nasıl öldü? Arka Sokaklar son bölüm full izle Kanal D

Arka Sokaklar 601. yeni bölüm izle Ali nasıl öldü? Arka Sokaklar son bölüm full izle Kanal D

Arka Sokaklar 601. yeni bölüm izle ekranı dizi severler tarafından merak ediliyor. Arka Sokaklar dizisinde Ali'nin ölümü şok etkisi yarattı. Arka Sokaklar 601. yeni bölümü ile ekrana geldi. Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar'da heyecan dolu sahneler yer aldı. Peki Arka Sokaklar dizisi Ali nasıl öldü? Arka Sokaklar son bölüm izle haberimizde...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arka Sokaklar 601. yeni bölüm izle Ali nasıl öldü? Arka Sokaklar son bölüm full izle Kanal D

Arka Sokaklar yeni bölümündeRıza Baba ve ekibi Kerim Aslan'a ulaşabilmek için her yolu  dener. Dizi severler Arka Sokaklar yeni bölüm izle ve son bölüm izle ekranını araştırıyorlar. Arka Sokaklar'da Ali'nin ölümünün şoku yaşanıyor. Bu gelişmenin ardından Arka Sokak 601. bölümü yoğun ilgi görüyor. Arka Sokak yeni bölüm izle ekranı haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE ALİ ÖLDÜ MÜ, NASIL ÖLDÜ?

Rıza baba ve ekibi Antalya Narkotik Şube ile ortak operasyon düzenledi. Bu görev için Hüsnü ile birlikte Aslı ve Emre gitti.

Çatışma sırasında Ali müthiş hamlelerle operasyondaki polisleri rahatlattı. Bunu gören şebeke elemanı bazuka ile Ali'nin olduğu yeri hedef aldı. Hüsnü, Ali'nin öldüğünü görünce büyük bir yıkım yaşadı. Bu acı haber İstanbul'a geldiğinde başta Rıza baba ve tüm ekip gözyaşlarına boğuldu.

Arka Sokaklar

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? (600.BÖLÜM)

Mesut, gözaltına alınıyor! Mesut komiser, Harun'un kaçırılması nedeni ile müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Olay sırasında yeraltı karakolunda Vedat'ı sorguladığını söyleyemeyen Mesut'un temize çıkması için Selin komiser tarafından bir plan yapılır. Harun, Hamit tarafından kaçırılmıştır…

Hamit, kendisinin ve adamlarının yakınlarını ülkemiz üzerinden Avrupa'ya göndermek için Harun'u kullanır. Harun, Hamit'in elinden kurtulmak için bu isteğini kabul eder ve göçmenleri Türkiye'ye getirir.

Ekibimiz, Kerim Aslan ve Vildan'ın peşini bırakmaz…

Adamları tek tek yakalanan Kerim Aslan ve Vildan'ın amacı Ruslar ile son bir anlaşma yapmak ve işleri Esmer'e devredip ortadan kaybolmaktır. Esmer, hapishaneden çıktığı gibi Kerim Aslan ile anlaşır fakat onun için yaptığı bu anlaşmadan daha önemli bir konu vardır; içeriye düşmesini sağlayan Erman'ı ortadan kaldırmak…

Arka Sokaklar Ali öldü mü, nasıl, Alp Korkmaz diziden neden çıktı? Arka Sokaklar’ın Ali’si Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı, öldü mü?

İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Esmer, eski ve güvenilir adamı Osman'ı tekrar yanında görmek ister. Osman, cezaevinden çıktıktan sonra ailesi ile birlikte temiz bir başlangıç yapmış, taksi şoförlüğü ile geçimini sağlamaktadır. Osman, eski hayatına dönmek istemez fakat Esmer'in, Osman'dan vazgeçme niyeti yoktur.

Kerim Aslan ve Vildan, Ruslar ile yapacakları anlaşma için Antalya'ya gider. Hüsnü, Aslı ve Emre operasyon için Antalya'ya hareket eder. Antalya emniyet birimleri ile birlikte Ali'de operasyona katılır.

Leyla'nın kızı Suna'nın hastalığı giderek şiddetlenir…

Hakan'ın yardım tekliflerini kabul etmeyen Leyla, bir ailenin yanında hizmetçiliğe başlar. Suna'nın hastalığı hızla şiddetlenir. Çaresiz kalan Leyla, Hakan'dan yardım ister. Suna'nın acilen ameliyat edilmesi gerekmektedir, Leyla'nın acilen paraya ihtiyacı vardır. Bu sırada çalıştığı evde gerçekleşen hırsızlık olayı tüm şüpheleri Leyla'nın üstüne çeker.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi yapıldı

Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi yapıldı