20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Arka Sokaklar Ali öldü mü, diziden çıktı? Arka Sokaklar Ali'si Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar Ali öldü mü, diziden çıktı? Arka Sokaklar Ali'si Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisi uzun yıllardır televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisi bu kez Ali karakteri gündeme geldi. Arka Sokaklar 600. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar Ali'si Alp Korkmaz hakkında detaylar da merak ediliyor. Peki Arka Sokaklar Ali öldü mü, diziden ayrıldı mı? Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın göz bebeği damadı Ali'nin şehit olması izleyenleri şoka uğrattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arka Sokaklar Ali öldü mü, diziden çıktı? Arka Sokaklar Ali'si Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar'da Ali'nin şehit olması izleyenleri çok şaşırttı. 600. yeni bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar'da heyecan ve hüzün dolu anlar yaşandı. Arka Sokaklar'da Ali'nin dizinin son bölümünde şehit olduğu haberi ile ekip şoka uğruyor. Arka Sokaklar'da Kerim Aslan ve Vildan, Ruslar ile yapacakları anlaşma için Antalya’ya gider. Hüsnü, Aslı ve Emre operasyon için Antalya’ya hareket eder. Antalya emniyet birimleri ile birlikte Ali’de operasyona katılır. Operasyonda acı dolu bir an yaşandı. Peki Arka Sokaklar Ali öldü mü, diziden çıktı mı? Arka Sokaklar Ali diziden ayrıldı mı? Alp Korkmaz kimdir? 

ARKA SOKAKLAR ALİ DİZİDEN AYRILDI MI?

Ekip, Harun'u kaçıran teröristlerin peşine düşmüştür. Teröristler gözlerini kırpmadan insanları öldürmektedir. Ekip bu işi sonlandırmak ve Harun'u kurtarmak için peşlerine düşer. Operasyon sırasında büyük bir çatışma yaşanır.

Arka sokakların 22 Ekim 2021 günü yayınlanan 600 bölümde, uyuşturucu satanlara yapılan operasyonda, Rıza Baba'nın göz bebeği damadı Ali'nin şehit olarak diziden ayrıldığı açıklandı. 

arka sokaklar ali

ALP KORKMAZ KİMDİR?

Alp Korkmaz, 2 Mart 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de tamamlamıştır. Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye'ye döndü.

Alp Korkmaz

Döneli henüz 1 ay olmasına rağmen Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz, Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2010 yılı Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010'da başlayıp Eylül 2010'da Bingöl'de tamamlamıştır. Korkmaz, dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir.

İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar'ın yönettiği Melekler ve Kumarbazlardır. 2. sinema filmi ise 2012 yapımı Laz Vampir Tirakula, 3. sinema filmi de Peri Masalıdır. 2011 yılında Özgür Ozan ile birlikte 'Turkcell' reklamında rol almıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çaykur Rizespor-Kasımpaşa'yı mağlup etti

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa'yı mağlup etti