20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin 'Avukat Rahmi Özkan öldü mü?' sorusu sosyal medyayı karıştırdı!

'Avukat Rahmi Özkan öldü mü?' sorusu sosyal medyayı karıştırdı!

Müge Anlı’nın programlarının müdavimi olan avukat Rahmi Özkan son günlerde programa katılmaması dikkat çekti. 'Avukat Rahmi Özkan öldü mü?' sorusu sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya sitelerinde Rahmi Özkan'ın öldüğü iddia edildi. Konuyla ilgili Müge Anlı’dan açıklama geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Avukat Rahmi Özkan öldü mü?' sorusu sosyal medyayı karıştırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır, hukuki konularda görüş bildiren avukat Rahmi Özkan son iki bölüme katılmadı. Seyirciler Rahmi Özkan ayrıldı mı, nerede, ne oldu? Sorularına yanıt ararken, 'Avukat Rahmi Özkan öldü mü? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Özkan’ın rahatsız olduğu öğrenildi.

RAHMİ ÖZKAN PROGRAMA NEDEN KATILMIYOR?

Rahmi Özkan 3 gündür Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmadı. Uzun süredir Müge Anlı’nın seyircisi tarafından tanınan Rahmi Özkan'ın akıbeti ile ilgili Müge Anlı açıklamada bulundu.

20 Nisan'da programda olan Avukat Rahmi Özkan sağlık durumuyla ilgili olarak, ''Klimanın bana çarpmasından hastalandım. Sabaha kadar, oruç tutuyorum. İftardan sonra ilaç alıyorum. Buz gibi ter attım. Kendimi korudum.'' dedi.

21 Nisan günü Müge Anlı, Rahmi Özkan'ın yayında olmamasıyla ilgili '' Burnum akıyor, Rahmi Bey'i de dinlendirdik. Sen birkaç gün dinlen dedik. Ben alıştım artık, koronavirüsü gelmez diye düşünüyorum. Bendeki böyle bir ciğere neden gelsin ki?'' açıklamasını yaptı.

rahmiözkan

'ÖLDÜ' İDDİLARINA YAPILAN YORUMLAR

Rahmi Özkan'ın öldüğüne yönelik bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. İşte o yorumlardan bazıları...

- Hanginiz Rahmi Özkan öldü diye yalan haber yaptı ya ffff anneannemi bi türlü ölmediğine inandıramıyorum kadın çok üzgün...

- Hocam Rahmi Özkan vefat etmiş doğru mu inşallah yalan haberdir.

- Akıllarda tek soru rahmi özkan neden yok hdjsjs öldü diye haber gördüm heralde çaycı hüseyin şakası bu da.

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra, lise eğitimi için Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’ne gitti. 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve İstanbul'a geldi.

Fakültedeyken talebe derneklerinde gösterdiği sosyal çalışmalar nedeniyle üniversitelerin üst teşekkülü olan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak iştirak etti, önce Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı'na, daha sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı'na 1961 yılında seçildi ve bu görevini 1963 yılına kadar devam ettirdi.

1963- 1965 arasında askerlik görevini yedek subay olarak yaptı. 1966 yılında hukuk fakültesinde derslerine dönerek 1969 Şubatında mezun olmuştur. 1970 yılında yazıhanesini açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.

Yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak katılan Rahmi Özkan, Serap Ezgü‘nün programında danışman olarak görev yaptı. Müge Anlı‘nın televizyonda sunduğu “Tatlı-Sert” isimli bir programının avukatlığını üstleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türkiye burada söz sahibidir

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türkiye burada söz sahibidir