20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Cam Tavanlar dizisi konusu ve oyuncuları kim? Cam Tavanlar 1. ilk tanıtım bölümü fragmanı izle

Cam Tavanlar dizisi konusu ve oyuncuları kim? Cam Tavanlar 1. ilk tanıtım bölümü fragmanı izle

Show TV'nin yeni dizisi Cam Tavanlar yakında başlıyor. Genç kuşağa hitap eden başarılı oyuncuları bünyesinde barındıran Cam Tavanlar dizisi konusu da merak ediliyor. Cam Tavanlar oyuncuları ve kadrosu da belli oldu. Cam Tavanlar 1. bölüm ilk tanıtım videosunda neler yaşanıyor?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Televizyonlarda yeni yolcuğuna çıkan Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başlıyor. Başarılı oyuncuları bünyesinde barındıran Cam Tavanlarda; Bensu Soral ve Kubilay Aka'yı bir araya geliyor. Cam Tavanlar dizisi romantik komedi dizisi olarak başlıyor. Farklı hikayesiyle yaz sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alıyor Cam Tavanlar dizisi.

CAM TAVANLAR KONUSU NEDİR?

Cam Tavanlar'da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

Cam tavanlar konusu

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

'Cam Tavanlar', oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor. 'Cam Tavanlar' 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

CAM TAVANLAR OYUNCULARI KİMLER?

Başarılı senarist Meriç Acemi'nin kaleminin Fehmi Öztürk'ün rejisiyle buluşacağı ve izleyenleri renkli, keyifli bir dünyanın içine çekecek dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Beril Kayar, Hatice Aslan, Ayten Soykök, Ahmet Melih Yılmaz, Alper Kut, Mehmet Bilge Aslan, Aziz Caner İnan, Şifanur Gül, İsmail Karagöz, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

CAM TAVANLAR YAPIMCISI-YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. 

CAM TAVANLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

OJO Pictures imzalı dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mali Başbakanı askerî kampa götürüldü

Mali Başbakanı askerî kampa götürüldü