19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Çukur'da namlunun ucundaki isim kim?

Çukur'da namlunun ucundaki isim kim?

Çukur 65. bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sezon finaline çok kısa süre kala gerilimin her an daha fazla tırmandığı olaylar, izleyicilerinin nefeslerini kesmeye devam ediyor. Yeni bölümü televizyonda yayınlandıktan sonra izlemek isteyen internet kullanıcıları, Çukur 65. bölüm full izle, Çukur son bölüm izle Show TV tarzında aramalar yapmaya başladı. Azer ve Yücel'in bir araya gelmesiyle büyük savaş başlıyor. Çatışma anında silah patlıyor. Peki, Çukur'da namlunun ucundaki isim kim?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çukur'da namlunun ucundaki isim kim?

Çukur 65. bölüm, büyük çatışmaya sahne olan bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Fragmanı yayınlandığı günden bu yana milyonları aşan izlenme oranına ulaşan Çukur 65. bölüm, hayranlarına olayların ve gerilimin devamlı tırmandığı anlar sunmaya garanti veriyor. Geçen hafta Aliço'nun vurulması yürekleri ağızlara getirmiş, Yücel ile olan diyalog izleyiciyi ekranlara kilitlemişti. 13 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde ise, Aziz ve Yücel'İn bir araya gelmesi, çok büyük çatışmaların haberini veriyor. 65. bölümü yayınlandığı andan itibaren vanlı olarak izlemek isteyen internet kullanıcıları, haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler...

Çukur 65. bölümde neler olacak?

Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soruyorlar. İdris tüm Koçovalı Kardeşleri eski zamanlardaki gibi birlikte mücadele etmeleri için sürpriz bir şekilde bir araya getirecek. Uluç’un hain olduğunun ortaya çıkması herkesi derinden etkilerken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak. Bu sırada Azer’i ziyaret eden Yücel, Koçovalıları yok etmek içinyeni planlar yapacak. Timsah’la yolları kesişen Yücel şoke edici bir hamlede bulunacak ve Çukur’da gerilim yükselecek.

 Çukur 65. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 Çukur 65. bölüm 1. fragman

Çukur 65. bölüm 2. fragman

Çukur Son bölümde neler oldu?

Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri döndü Yücel’i elinden kaçırdı. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya geldi. Cumali’nin öğrendiği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükledi. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber oldu. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterdi.

Çukur 64. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şırnak'ta güvenlik korucularına terör saldırısı

Şırnak'ta güvenlik korucularına terör saldırısı