19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Ertuğrul Bey kurtulabilecek mi?

Ertuğrul Bey kurtulabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm, izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirecek olaylarla ekranlara geliyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta da yine hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacağını vaadediyor. Diziyi dijital ortamda izlemek isteyen hayranları ise Diriliş Ertuğrul 147. bölüm full izle ve Diriliş Ertuğrul son bölüm izle TRT1 tarzında arama yapmaya başlamıştı. İşte, heyecan dolu Diriliş Ertuğrul 147. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ertuğrul Bey kurtulabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm, unutulmaz olay ve sahnelerle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Her hafta izleyenlerine nefes kesici anlar yaşatan Diriliş Ertuğrul bu hafta da geleneğini bozmuyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından yeni bölümle ilgili ipuçları alan Ertuğrul hayranları, dizinin yayın saati gelmeden önce bile Diriliş Ertuğrul 147. bölüm full izle ve Diriliş Ertuğrul son bölüm izle TRT1 araştırmalarını yoğunlaştırdı. 1 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümde, Ertuğrul, Dragos'u öldürmüş, Beybolat'ın Albastı olduğunu ortaya çıkarmıştı. Aynı zamanda pişman olan Bamsı affedilip alplik kılıcını yeniden alırken, Ertuğrul'un ağabeyi Gündoğdu Söğüt'e gelmişti. 8 Mayıs Çarşamba akşamki bölümde ise, Beybolat'ın peşinden giden Ertuğrul'un tuzağa düşürülüp, tutsak edildiği görülüyor. Peki, Ertupğrul Bey kurtulabilecek mi? İşte, heyecan dolu Diriliş Ertuğrul 147. bölüm...

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm özeti

Kurduğu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı köşeye sıkıştıran Ertuğrul Bey ve İlbilge, Beybolat’ı yakalayacakken Beybolat nehire atlayarak kaçmayı başarır. Bunun üzerine Ertuğrul Bey, Alpları Nehire gönderip Albastı’nın cesedini bulmalarını ister. Ancak Nehir’e Kayı Alplarından önce gelen  Arıkbuka Kayı Alplarnı şehit eder ve Albastı’yı kurtarır. Onu mağarasına götürerek tedavi eder.
 
Diğer taraftan Ertuğrul Bey tarafından Alplık kılıcı tekrar verilen Bamsı Albastı’yı bulmak için aramalara katılır ve Arıkbuka tarafından şehit edilen Kayı Alplarını görür. Ve Ertuğrul Beyin tehlikeye düşme ihtimali üzerine Gündoğdu Bey ile birlikte gizli yere doğru yola çıkarlar. Berk Han’ın adamıyla görüşmekte olan Ertuğrul Bey’e baskın yapan Arıkbuka Ertuğrul Bey’i yakalar. Mergen ve Dumrul’u şehit eder ve Turgut’u ağır yaralar.
 
Gündoğdu ve Alplar, Ertuğrul Bey’i bulabilecek mi? Beybolat ve Arıkbuka’nın izini bulup ondan intikam alabilecek mi? Ertuğrul Bey, tutsak olduğu mağaradan kurtulabilecek mi? Diğer taraftan vuruşmada çok ağır yara alan Turgut yaşayacak mı?

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Ertuğrul Bey,  tuzağa düşürdüğü   Alıncak ve Dragos’u yakalamış, Alıncak’ı öldürüp  Dragos’u ise idam etmek için Macellum’a çıkartmıştı.  Dragos’un adamı komutan Branas’la  Dragos’u idamdan kurtarmak için plan yapan Beybolat, son anda  kimliğinin açığa çıkmaması için plana uymamış ve Ertuğrul’un Alpleriyle birlikte Dragos’un askerlerine saldırmıştı. Böylece onun Albastı olduğunu bilen herkes ölmüş olacak ve Ertuğrul Bey’in kuşkularını ortadan kaldıracaktı. 
 
Branas saldırdığında Ertuğrul Bey’in elinden kurtularak Ertuğrul beye saldıran Dragos,  bu duruma önceden hazırlıklı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürülmüştü. 
 
Pişmanlık ateşiyle yanan ve Ertuğrul Bey’den af dilemek için Söğüt’e gelen Bamsı, Gündüz’ü sıkıştıran  Dragos’un adamlarına  Pusatsız karşı koyarak Gündüz’ü kurtarmış ve   ağır yaralanmıştı. Obada tedavisi yapılan Bamsı nedamet getirip Ertuğrul Bey’den özür dilemişti. 
 
Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey’in kurduğu oyuna destek vererek   ağabeyini tuzağa düşürür.  Bu  tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı nasıl bir son bekliyor? Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge’nin tavrı ne olacak? 
 
Halep’te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt’e geliyor. Gündoğdu’nun Kayı obasına gelişi neleri değiştirecek? İki kardeşi Moğollara karşı girişilecek cenk yolunda ne gibi tehlikeler bekliyor? 

Diriliş Ertuğrul 146. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de hanehalkının yüzde 65'i çekirdek aile

Türkiye'de hanehalkının yüzde 65'i çekirdek aile