20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Ünlü oyuncunun annesinden acı haber!

Ünlü oyuncunun annesinden acı haber!

Geçtiğimiz hafta annesiyle beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Emine Ün'ün annesinden kötü haber geldi. Kendisinin sağlık durumunun daha iyi olduğunu belirten Ün, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını söylemişti. Pek çok kişi, Emine Ün'ün annesi vefat mı etti? Emine Ün'ün annesi neden öldü? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü oyuncunun annesinden acı haber!

Koronavirüs salgınana yakalanan ünlü oyuncu Emine Ün, annesinin virüse yakalandığı ifade ederek, "Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok…" demişti. Sanatçı bu sabah acı haberi sevenlerine duyurdu. Peki, Emine Ün'ün annesi vefat mı etti?

EMİNE ÜN'ÜN ANNESİ VEFAT MI ETTİ? EMİNE ÜN'ÜN ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?

Canısı dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Emine Ün koronavirüsle mücadele eden annesinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta kendisinin ve annesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Emine Ün, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığı belirtmişti. Ünlü oyuncu, kendi tedavisinin ise hastanede sürdüğünü söylemişti.

Emine Ün, sabaha karşı yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği haberini duyurdu. Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullandı.


"ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK"

Ün, daha önce yaptığı paylaşımda, "Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün… Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok…" ifadelerini kullanmıştı.

EMİNE ÜN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Emine Ün, 24 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası İbrahim Alkandır. Lise eğitimini İstanbul Etiler Lisesinden aldıktan sonra eğitim hayatına devam etmedi. 1992 senesinde Neşe Erberk'in ajansında modellik yapmaya başlayarak modellik için ilk adımını attı. 1994 senesinde Hey Girl dergisinde kapak kızı seçilmiştir. Can Gürzap, Levent Özdilek, Ayla Algan gibi başarılı oyunculardan ders aldı. 2000 senesinde Star TV de yayınlanan İbrahim Tatlıses ile 'İmparator' dizisinde oynayan Emine Ün, 2001 senesinde Star TV de yayınlanan Aynalı Tahir dizisinde başrol oyuncusu olarak Dalya karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

2014 senesinde ”Nazar” isimli müzik albümü çıkardı. Güzel oyuncu Emine Ün, 2003 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Emre Kınay ile dünyaevine girdiler. 2004 yılında Duru adında kızları dünyaya gelmiştir. Emine Ün, 30 Mart 2009 tarihinde Emre Kınay ile boşandılar. Emine Ün 2012 senesinde İşadamı olan Tolga Karakaş ile dünyaevine girdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altunok, “Aşı, mesafe ve temizliğe dikkat edelim”

Altunok, “Aşı, mesafe ve temizliğe dikkat edelim”