19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Beklenen düğün sonunda gerçekleşiyor

Beklenen düğün sonunda gerçekleşiyor

Erkenci Kuş 39. bölüm, yine eğlence, yine kahkaha ve yine, aşk dolu. Cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi Star TV ekranlarına kilitleyen dizi Erkenci Kuş, 27 Nisan Cumartesi akşamı yine geleneği bozmayacak olaylarla dolu. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyen hayranları ise, Erkenci Kuş 39. bölüm full izle ve Erkenci Kuş son bölüm izle Star TV araştırması yapıyor. Peki, son bölümde arası Can ve Sanem, bu hafta barışacak mı? İşte, Erkenci Kuş 39. bölüm...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beklenen düğün sonunda gerçekleşiyor

Erkenci Kuş 39. bölüm full izle ve Erkenci Kuş son bölüm izle Star TV araştırması yapan Erkenci Kuş hayranları, aradıkları içerikleri haberimizde bulabilir. Star TV ekranlarının eğlence dolu dizisi Erkenci Kuş, hem senaryosu, hem de oyuncu kadrosuyla, kısa zamanda en çok takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girdi. Yurt dışında da çeşitli ödüllere layık görülen Erkenci Kuş, yurt içinde de başarısının karşılığını reyting rakamlarıyla alıyor ve her hafta yüksek izlenme rakamlarına ulaşıyor. Dizinin yayınlanma saatinden itibaren yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyen hayranları ise, Erkenci Kuş 39. bölüm full izle ve Erkenci Kuş son bölüm izle Star TV araştırmasını yoğunlaştırdı. İşte, Erkenci Kuş 39. bölüm fragmanı ve Erkenci Kuş son bölüm ...

Erkenci Kuş 39. bölüm canlı full izlemek için buraya tıklayın

Erkenci Kuş 39. bölüm ön izleme

Erkenci Kuş 39. bölüm fragman açıklaması

Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler. Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var. Bu defa çözebilecekler mi acaba? 

Emre ve Leyla'nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem'e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor… Can ve Sanem bu sıkıntıları nasıl aşacaklar?

Erkenci Kuş 39. bölüm 1. fragman

Erkenci Kuş 39. bölüm 2. fragman

Erkenci Kuş son bölümde neler oldu?

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister. Acaba başarılı olabilecek midir?

Erkenci Kuş 38. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2 bin liralık aracını görenler şaşkına döndü

2 bin liralık aracını görenler şaşkına döndü