19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin "Mesut senin kalemini kırdı!"

"Mesut senin kalemini kırdı!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm, izleyicisini şok edecek olaylarla ekranlara geliyor. Yeni bölümü internetten izlemek isteyen EDHO hayranları ise, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm full izle ve EDHO son bölüm izle ATV araştırması yapmaya başladı. Fragmanda, Alparslan'ın Hızır'ı kurtarmak için yaptığı planın yanı sıra, Haşmet'in Ferman'ı "gönderdim" demesi gerilim dolu anların yaşanacağını gösteriyor. İşte, heyecan dolu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Mesut senin kalemini kırdı!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm, fragmanının yayınlanmasının ardından heyecanla bekleniyordu. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Salı akşamları milyonlarca izleyiciye gerilim ve aksiyonun hiç bitmediği saatler yaşatmaya devam ediyor. Sadece televizyondan değil, internet üzerinden de en fazla izlenen diziler arasında olan EDHO, sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettiriyor. Dizinin hayranarı her hafta, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm full izle ve EDHO son bölüm izle ATV tarzında aramalarını yoğunlaştırıyor. 23 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde, Hızır ve Haşmet, hapisahanede ölüm tehlikesi atlatırken, 30 Nisan Salı günü yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölümde, Alparslan, Hızır hapishaneden kurtarmak için tehlikeli bir plan içine irerken, Haşmet'in, oğlunun hain olduğunu öğrenmesinin ardından hiç beklenmedik bir şekilde Ferman'ı "gönderdim" demesi, Haşmet kendi oğlunu öldürdü mü? sorusunu akıllara getiriyor. İşte, merak edilenler ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm fragman açıklaması

"Mesut senin kalemini kırdı!"

Akif'in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan'ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır. Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir. Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm fragmanını izlemek için buraya tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

EDHO son bölümde neler oldu?

Hızır'ın hayatı tehlikede!

İçlerindeki hainin kendi oğlu olduğunu öğrenen Haşmet Façalı, telafisi olmayan bir karar almak zorunda kalmıştır. Onurunu, yeğenin hayatından üste tutan Behzat da Ferman'a verilecek ceza konusunda ağabeyi ile aynı fikirdedir. Bu konuda söz hakkına sahip olmayan Ömür ise verilen kararın karşısında çaresiz kalır. Tek istediği yeğeninin kanının, sevdiğiyle arasına girmemesidir. Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da... Bu yüzden Akif ve Zeki ile oyalanmak yerine Hızır'ın başlattığı işi bitirmeye karar verir ve asıl büyük düşmanı yok etmek için vakit kaybetmeden harekete geçer. Mesut da oyununa maşası olarak kullandığı Zeki ve Akif üzerinden devam eder. Ferman'ın ölüm emrinden haberdar olan Zeki, hem Haşmet'in yarasına tuz basmak hem de biraz daha yara açmak için cezaevine gider. Bu ziyaret sonrasında, aynı koğuşta kader ortaklığı eden Hızır ve Haşmet'in hayatının ne denli tehlikede olduğu bir kez daha anlaşılacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izlemek için buraya tıklayın 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valiliklere gönderildi! Yarından itibaren başlıyor

Valiliklere gönderildi! Yarından itibaren başlıyor