19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Heyecan içinde geçen bir haftanın ardından, haftanın birincisi 5 altın bileziği alırken, en düşük puanı alarak yarışmaya veda isim de belli oldu. Çekişme ve rekabet dolu yarışmanın takipçileri ise, Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim mutfakta 26 Nisan haftanın finali full izle araştırması yapıyor. Peki, Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte, Gelinim mutfakta 26 Nisan haftanın finali...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Pek çok Gelinim Mutfakta yarışması hayranı bu sorunun yanıtını merak ediyor. Hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışma, son zamanların en çok takip edilen yarışmaları arasına girdi. Gelinlerin yemekler yaptığı, kayınvalidelerin de puan verdiği yarışmada, heyecan ve rekabet hız kesmeden devam ediyor. Bu Cuma 290. bölümün yayınlandığı yarışmada, haftanın birincisi 5 altın bilezik kazanırken, en az puanı alan gelin yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Bununa birlikte, Reyhan Hanım'ın yazdığı günlüğün açığa çıkması ve yarışmacılar hakkındaki gerçek düşüncelerinin duyulması üzerine, hem Reyhan Hanım hem de diğer yarışmacılar sıkıntılı anlar yaşadı. Yarışmayı izleyemeyen takipçiler ise,  yarışmadaki son durumu öğrenmek için, Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim mutfakta 26 Nisan haftanın finali full izle araştırması yapmaya devam ediyor. Peki, Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte, Gelinim mutfakta 26 Nisan haftanın finali...

Gelinim Mutfakta 290. bölüm fragmanı

Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Yarışmanın bu haftaki final bölümü henüz tamamlanmadı. Tamamlandığı anda Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu sorusunun yanıtı araştırılıyordu. Haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 66 puanla Güngör olurken, Ezgi ise 64 puanla ikinci oldu. 

26 NİSAN GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Rabia olarak açıklandı. Rabia'nın ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 9 puanla Gülcan olarak açıklandı. Günlük bazda en yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi olan gelin 18 puanla Ezgi oldu. Diğer yarışmacı ise 15 puan aldı.

Gelinim mutfakta 26 Nisan haftanın finali full izlemek için buraya tıklayın

Gelinim mutfakta dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın 25 Nisan 2019'da yayınlanan 289. Bölümünde Emine Bülbülkoç-Rabia Akgül, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "Köfte Harçlı Biber Kapama" için yarıştılar!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hercai Azat'ın teklifini kabul edecek mi?

Hercai Azat'ın teklifini kabul edecek mi?