20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı, neden ayrıldılar? Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı, neden ayrıldılar? Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Hadise ve Kaan Yıldırım çifti hakkında sular durulmuyor. Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrap'a açtığı boşanma davasında da adı geçen ünlü sanatçı Hadise cephesinde sıkıntılı günler devam ediyor. Bu iddialardan sonra Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin ilişkisinin zarar gördüğü iddia ediliyor. Son olarak ise Hadise ve Kaan Yıldırım çifti ayrıldı mı, neden ayrıldı? soruları gündeme geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı, neden ayrıldılar? Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi? Milyonlarca hayranları bulunan ünlü çift hakkında kötü haberler peş peşe geldi. İlişkilerinin zarar gördüğü iddia edilen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti ayrıldı mı? merak ediliyor. Son gelişmelere göre Hadise ve Kaan Yıldırım çifti birbirini takipten çıkarttı. İşte son yaşananlar...

HADİSE VE KAAN YILDIRIM AYRILDI MI?

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın pandemiden sonra nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Son zamanlarda birlikteliklerinde zor günler yaşan  Hadise ve Kaan Yıldırım çifti sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelmekteydi. Hadise ve Kaan Yıldırım çiftini sevenlere bir kötü haber daha geldi. Çift sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı. Bu hamle ünlü çiftin yollarını tamamen ayırdığı şeklinde yorumlandı.

hadise ve kaan yıldırım ayrıldı mı

KAAN YILDIRIM ZAMANINI AİLESİYLE GEÇİRİYOR

Sevgilisi Hadise ile sık sık paylaşım yapan Kaan Yıldırım son fotoğraflarında ailesine ve arkadaşlarına yer verdi. Hekimoğlu dizisinden sonra yakınlarıyla tatile giden Yıldırım, sosyal medya hesabından renkli kareler paylaştı.

DAHA ÖNCE NELER OLMUŞTU?

Ebru Gündeş, 11 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açmış, gerekçede ise eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Ortaya atılan iddialarda yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu söylenmişti.

Hadise, önceki gün "Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez!" sözleriyle yasak aşk iddiaları karşısında sessizliğini bozmuştu. Kaan Yıldırım da Hadise'nin açıklamasını sayfasında paylaşarak sevgilisine destek olmuştu.Ancak çift yapamadı, ilişkilerini bitirme kararı aldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Büyükataman'dan Kılıçdaroğlu'na: Ülkücü Hareket’ten uzak dur!

MHP'li Büyükataman'dan Kılıçdaroğlu'na: Ülkücü Hareket’ten uzak dur!