20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin MasterChef Tahsin Küçük kimdir, instagramı nedir? MasterChef Tahsin Küçük nereli, kaç yaşında?

MasterChef Tahsin Küçük kimdir, instagramı nedir? MasterChef Tahsin Küçük nereli, kaç yaşında?

MasterChef Tahsin Küçük hakkında detaylar zaman zaman araştırılıyor. MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor yarışmacı Tahsin Küçük başarıları ve zaman zaman yaşadığı diyaloglarla gündeme geliyor. Tahsin Küçük kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Tahsin Küçük kimdir, instagramı nedir? MasterChef Tahsin Küçük nereli, kaç yaşında?

MasterChef Tahsin kimdir? izleyiciler tarafından merak ediliyor. MasterChef yarışmacısı Tahsin Küçük ana kadroya girmeye hak kazanan isimlerden biri oldu. MasterChef Tahsin yarışmada yaşadığı diyaloglar ile de gündeme geliyor. MasterChef Tahsin kaç yaşında, instagram adrresi nedir? İşte yarışmacı hakkında detaylar...

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2021 MasterChef yarışmacısı Tahsin 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir. Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle ilgilendiğini aktaran Tahsin, kendisi için önemli sloganın 'Ben İstersem Yaparım' cümlesi olduğunu belirtiyor.

MasterChef Tahsin

Kocaeli'de doğan Tahsin Küçük, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur.

Tahsin Küçük, istediği mesleklerin hiçbirine babasının sıcak bakmadığını ve bir gün babasına yemek yaptığını, babasının bu yemeği yedikten sonra 'Ellerine sağlık oğlum, sen bunu meslek olarak yapmalısın' sözler üzerine harekete geçerek ailesinin de desteğiyle kariyerine başlamış. 13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak girdiğini söyleyen Tahsin, 10 yıldır bu sektörde yer aldığını söylemektedir.

2015 yılında Ver Fırına isimli yarışma programına 17 yaşındayken katılan ve internetten öğrendiği tarifler ile bu yarışmada iyi bir derece yakaladığını aktaran MasterChef Tahsin, burada yakaladığı başarının gücüyle üniversite yıllarında da pek çok yarışmaya katılarak derece elde ettiğini belirtmektedir.

Eğitim hayatı boyunca Türkiye'nin önde gelen şefleriyle birlikte çalıştığını söyleyen Küçük, 'çok iyi projelerde yer aldım' diyor. Mezuniyetiyle birlikte menüsünü hazırladığı 2 restoranda sosları ve reçeteleriyle, satılabilir yemek zincirine yeni oluşumlar kazandırdığını aktaran Tahsin Küçük, Türk televizyonlarında bulunan gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek editörü olarak görev yaptığını ifade ediyor.

Başarılı olmak için adım adım ilerlemek gerektiğini söyleyen Tahsin Küçük, yaşadığı her günü bir tecrübe olarak gördüğünü söylüyor. Tahsin, şimdi sıranın MasterChef Türkiye'de olduğunu aktarıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE TAHSİN İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Tahsin Küçük sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. MasterChef Tahsin Küçük'ün instagram adresi "tahsinkucukofficial" dir. Takipçi sayısı ise 39,9bin kişidedir. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çekya'dan İstanbul'a yürüdü, gözyaşlarına boğuldu

Çekya'dan İstanbul'a yürüdü, gözyaşlarına boğuldu