20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Mucize Doktor 16. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı

Mucize Doktor 16. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı

Son bölümünde izleyenlerine duygusal anlar yaşatan Mucize Doktor'un 16. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nazlı Ali Vefa'ya olan hisleriyle yüzleşmeye çalışırken, çıkan beklenmedik talibi, olayların daha da karmaşıklaşmasına neden oluyor. İşte, Mucize Doktorun yeni fragmanı ve diğer detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mucize Doktor 16. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı

Fox TV ekranlarında ilgiyle izlenen dizi Mucize Doktor 26 Aralık Perşembe akşamı 16. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yayınlanan 2. fragmanda, Ali Vefa, Nazlı'nın soğuk davranışlarından ötürü acı çekerken, diğer yandan,  Ferman'dan ayrılma kararı alan Beliz, bu kararını hayata geçirmekte zorlandığı görülüyor. Peki, Mucize Doktor  yeni ölümde başka neer olacak. İşte,  16. bölüm fragmanları ve yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...

MUCİZE DOKTOR 16. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

 Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir.

Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

MUCİZE DOKTOR 16. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

MUCİZE DOKTOR 16. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Berhayat Hastanesi’nde iki yenilik vardır. İlki; Kıvılcım’ın hazırlıklarını Beliz’den gizli yürüttüğü bağış gecesinin balosu sonunda gelip çatmıştır. İkincisi; özel bir vakada uzmanlık sunmak için hastaneye gelen Doktor Ela’dır. Ali, yabancı insanların arasına girmekten çekinir ve baloya gelmek istemez. Ama Kıvılcım’ın planı uyarınca Tanju, Ali’yi baloya gelmeye zorlar.

Diğer tarafta Doktor Ela ve Ferman tedavisini üstlendikleri vakayla ilgili çabucak fikir ayrılığına düşerler ve aralarında rekabet başlar. Balo gecesinin hazırlıkları doludizgin sürerken hastane ahalisi geceye birlikte gidebilecekleri birini arar; aşıklar yüzleşir, kimi kalpler kırılır. Ve bütün o karmaşanın tam ortasında Ali, abisinin neşterini kaybeder. Balo gecesinde gizli bir tehlike onu beklemektedir ve Ali’nin neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Bulut, '2023'de birinci parti olacağız'

MHP'li Bulut, '2023'de birinci parti olacağız'