20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Payitaht Abdülhamid 93. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm 2. fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin hayranları tarafından büyük merakla izlenmeye devam ediyor. Geçen bölümde Abdülhamid dostunu kurtarmış, düşmanlarının hamlesini bertaraf etmişti. Bu hafta ise Cevad’ı zehirleyen kişiyi ararken, öğreneceği isim onu şok eder…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Payitaht Abdülhamid 93. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranlarına kilitleyen Payitaht Abdülhamid bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle geliyor. Yayınlanan fragmanlar, bu hafta yaşanacaklar hakkında ipuçları verirken diğer yandan da pek çok soru işaretine neden oldu. “Maşayı değil maşayı tutan eli vurmalı” diyen Abdülhamid kimden bahsediyor? İşte, Payitaht Abdülhamid 93. bölüm 2. fragmanı ve diğer detaylar…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 93. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Abdülhamid dostunu kurtarmış, düşmanlarının hamlesini bertaraf etmiştir. Tutuklu bulunan Cevad, tüm bu oyunları kuran kanlı eli bulmasına yardım edecektir. Ancak Cevad zehirlenerek hastaneye kaldırılır. Mutfaktan çıkan bir yemek sebep olmuştur zehirlenmesine. Abdülhamid şüphelendiği Ester ve Gustav’ı çağırtır. Cevad’ın konuşmasına mani olmak için öldürüleceğini bilen Abdülhamid bir tertip yapar. Hastaneye ilk gelen kişi, aradığı elin bir uzantısı olacaktır. Ancak duyduğu isim Abdülhamid’i şok eder. 


 
Halil Halid Robina’yı en zayıf yerinden yakalamış, onu çaresiz bırakmıştır. Joris’in Zalman’dan aldığı görevi açıklamak zorunda kalır Robina... Halil Halid planlanan suikasta engel olmayı başarır. Ama sinsice mekanlarına giren bir düşman, onlara bir paket bırakmıştır. Patlamak üzere olan bir paket... 


 
Naime ve Bidar Cemile Sultan’ın gösterdiği sert tepki yüzünden çok üzülmüşlerdir. Misyonerlik faaliyetlerinin ardındaki kişiyi araştırma çabaları da başlarına büyük bir bela açacaktır. Saraydakiler bu büyük beladan nasıl etkilenecektir?
Cemile Sultan’ın Zülüflü İsmail ile yapacağı ittifak nedir?
Halil Halid ve adamları düşmanın tuzağından kurulabilecek midir?
Ester ve Gustav’a karşı şüpheleri devam Abdülhamid’in, hainleri ortaya çıkarmak için yapacağı hamle başarıya ulaşacak mı?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 93. BÖLÜM 1. FRAGMANI

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 93. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Abdülhamid Ahmet Paşa’nın ihanetine inanmaz, ancak Ahmet Paşa’nın kendi ağzından duyunca inanacaktır buna... Rus sefir de görüşmelerine izin vermez.  Abdülhamid meselenin aslını öğrenmek için Ahmet Paşa’yla görüşmek zorundadır, bir yol bulmaya çalışır. Zalman ve Cavid’in engellemelerine rağmen keskin zekasıyla diplomatik bir yol bulur. Ahmet Paşa geldiğinde söyledikleri herkesi çok şaşırtacaktır.
 
Halil Halid İmro örgütüne silah satılmasını engellemeyi başarır, ama bu aynı zamanda da başına yeni bir dert açar. Silah fuarının Payitaht’a yapılabilmesi için Halil Halid ve adamlarına çok iş düşer. Abdülhamid silah tüccarlarının canlarını onlara emanet eder.
 
Bidar Sultan Darülhayr-ı Ali’deki misyonerlik faaliyetlerinin ardında kimlerin olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Abdülhamid’le konuşurlar ve olayın araştırılması için mektebe hafiye yerleştirmeye karar verirler. Naime de Darülhayr-i Ali’ye gidecek hafiye öğretmenlerden biri olmak ister. Ancak Bidar müsaade etmez. Naime müsaade almamasına rağmen mektebe gider. Bu işin sonucu Naime, Bidar ve Cemile cephesinde büyük bir krize yol açar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Müttefiklerin teröristle görüşmesi kabul edilemez'

'Müttefiklerin teröristle görüşmesi kabul edilemez'