19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo birden verdiren o diyet! "Sadece bu besini hayatımdan çıkardım..."

Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo birden verdiren o diyet! "Sadece bu besini hayatımdan çıkardım..."

Yıllar önce Kavak Yelleri'nde Aslı rolüyle hayatımıza giren Pelin Karahan, bu süreçte hem güzelliği hem de yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken birçok dizide rol aldı. Son zamanlarda değiştirdiği imajıyla yeniden gündeme gelen yıldız, güzelliğinin ve fit vücudunun sırrı konusunda insanları şaşırtıyor. Üstelik kilo verme yolculuğu da oldukça dikkat çeken taraflardan biri. İşte Pelin Karahan'a 1.5 ayda 8 kilo birden verdiren o beslenme stili...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo birden verdiren o diyet! "Sadece bu besini hayatımdan çıkardım..."
KAYNAK: Haber Merkezi

Evlendiğinden bu yana Pelin Karahan'da önemli değişiklikler oldu. Saç rengi, giyim tarzı ve yaşam stili ile şık ve yakışan eşyaları kombine etmek konusunda oldukça usta görünüyor. Fit görünümü ise dikkat çekiyor. Görünüşe göre sağlıklı ve dinç görünen bedeninin ardındaki sır merak konusu.

Pelin Karahan, sporun hayatında her zaman önemli bir yer tuttuğunu ve özellikle beslenmeye dikkat ettiğini belirtiyor. 2 çocuk annesi olan ünlü isim, beslenme konusunda bilinçli tercihler yaptığını vurguluyor.

Yemeklere düşkün olduğunu söyleyen Karahan, beslenme alışkanlıklarını değiştirerek sağlıklı bir yaklaşım benimsediğini ifade ediyor. Önceleri sadece zevkle yediğini söyleyen Karahan, sağlıklı beslenme programıyla 1,5 ayda 8 kilo vererek 57 kilodan 49 kiloya düşmeyi başardı.

Pelin Karahan'ın Kilo Verme Sırrı: Ketojenik Diyet

Pelin Karahan, sağlıklı bir görünüm elde etmek için beslenme ve sporun önemli olduğunu vurguluyor. Karahan'ın kilo verme sırrı ise ketojenik diyet. Ketojenik diyet, düşük karbonhidrat ve yüksek yağ tüketimine dayalı bir beslenme programıdır.

Ketojenik Diyetin Sağlık Faydaları

Ketojenik diyet, birçok sağlık faydası sunabilir. Bu diyetin kilo verme, diyabet, kanser ve Alzheimer gibi hastalıklara karşı faydalı olabileceği belirtilmektedir. Ancak herkesin vücut yapısına uygun bir beslenme programı seçmesi önemlidir.

Farklı Ketojenik Diyet Türleri

Ketojenik diyetin standart, döngüsel, hedefli ve yüksek proteinli gibi farklı türleri bulunmaktadır. Bu diyetlerin uygulanması durumunda vücuttaki yağ yakımı hedeflenir ve metabolizma hızlanabilir.

Ketojenik Diyette Kaçınılması Gereken Yiyecekler

Ketojenik diyette, yüksek karbonhidrat içeren yiyeceklerden kaçınılması gerekmektedir. Şekerli gıdalar, tahıllar, meyveler, baklagiller ve nişastalı sebzeler tüketilmemelidir.

Tüketilebilecek Besinler

Ketojenik diyet uygulayanlar genellikle kırmızı et, balık, yumurta, tereyağı, peynir, kuruyemişler, sağlıklı yağlar, avokado, sebzeler ve çeşniler gibi besinleri tercih ederler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmara’yı bekleyen ekolojik felaket: “Tekrarı kesin"

Marmara’yı bekleyen ekolojik felaket: “Tekrarı kesin"