19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yavuz’un zekice planı sonucunda Dragan yakalanıyor!

Yavuz’un zekice planı sonucunda Dragan yakalanıyor!

Söz 80. bölüm, her hafta olduğu gibi gerilim ve aksiyonun hiç bitmediği sahnelerle izleyicisinin karşına çıkıyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, sadece TV'de değil internette de en çok izlenenler arasına girdi. Dizinin hayranları bu hafta da Söz 80. bölüm full izle ve Söz son bölüm izle Star TV aramasına başladılar. Yayınlanan Söz 80. bölüm ön izlemede Dragan'ın yakalandığı görülüyor. Peki tehlike tamamen bitti mi? İşte, Söz 80. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yavuz’un zekice planı sonucunda Dragan yakalanıyor!

Söz 80. bölüm, izleyenlerine yaşattığı nefes kesici sahnelerle yine geleneğini bozmuyor. Her pazartesi akşamı, milyonlarca izleyiciyi Star TV ekranlarına kilitleyen dizi Söz, bu hafta yine arkası kesilmeyen gerilimle dolu. 22 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümde, Yavuz ve Derya Dragan'ın tuzağına düşmüş ve ölümle burun buruna gelmişti. Son bölümün hemen ardından yayınlanan ön izlemede ise, Yavuz'un zekice planı sayesinde tuzaktan kurtulduğu ve Dragan'ın yakalandığı görülüyor. Hem Tim, hem de dizinin yakın takipçileri bu gelişme karşısında derin bir nefes alırken, 29 Nisan akşamı yayınlanacak Söz 80. bölümde, Yavuz'un ve Tim'in İstanbul'da düzenlenecek terör saldırılarını engellemek için sarfettiği çaba ve zamanla yarışları görülüyor. Diziyi internetten izlemke isteyen Söz dizisi hayranları ise, yeni bölümün başlamasına kısa süre kala, Söz 80. bölüm full izle ve Söz son bölüm full izle izle Star TV aramalarını yoğunlaştırıyor. İşte, izleyenlere soluksuz dakikalar yaşatan Söz 80. bölüm...

Söz 80. bölüm fragman açıklaması

Yavuz’un zekice planı sonucunda Dragan yakalanıyor!

Yavuz’un zekice planı sonucunda yakalanan Dragan adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. 

Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur.

Yavuz ve Kopuk, Linda’dan aldıkları önemli bilgiler ışığında terör devleti planlarının arkasındaki kişiyi araştırmaya koyulurlar. Büyük patrona ulaşabilecekleri bir adres öğrenirler.

Bu sırada İstanbul bir terör saldırısıyla sarsılır. Halk otobüsünde silahlı bir terörist El Muğdar’ın serbest bırakılması talebiyle bir katliam girişiminde bulunur.

Harekât merkezinde Dragan ve yakın adamı Sadık paralel sorguya alınır. Dragan serbest bırakılmazsa İstanbul’un her yerinde büyük patlamalar olacağı tehdidinde bulunur. Eylem ve Yavuz çapraz sorguda önemli bilgiler edinirler.

Tim ve Yavuz ayrı kollardan İstanbul’daki olası terör saldırılarının önüne geçmek için harekete geçerler. Tim meydandaki canlı bombaların peşindeyken Yavuz da bu saldırıların arkasındaki asıl kişinin peşindedir. Zamana karşı verilen gerilim dolu mücadele esnasında daha büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlayacaklardır.

Söz 80. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Söz 80. bölüm 1. fragman 

Söz 80. bölüm 2. fragman 

Söz 80. bölüm ön izleme

Söz son bölümde neler oldu?

 

Linda’yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur.

Linda’nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır. 

Dragan’ın Avrupa’daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık’ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık’ı alıp Dragan’a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.

Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
IDEF kapılarını rekorla açacak

IDEF kapılarını rekorla açacak