19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Erdem Komutan'ın başı dertte!

Erdem Komutan'ın başı dertte!

Söz 81. bölüm, heyecanın ve gerilimin hiç bitmediği olaylarla seyircisinin karşısına çıkıyor. Büyük bir Söz hayranı kitlesi ise, diziyi dijital ortamdan canlı izlemek için Söz 81. bölüm full izle ve Söz son bölüm izle Star TV aramalarını yoğunlaştırdı. İşte, Dragan'ın yakalanmasından sonra intihar saldırıları düzenlemeye başlayan örgütü durdurma çabaları hızla sürdüğü ve izleyiciyi soluksuz bırakacak Söz 81. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdem Komutan'ın başı dertte!

Söz 81. bölüm fragmanı, izleyenlerine yine soluksuz geçecek dakikalar yaşatacağının habercisi olarak yayınlandı. Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Söz, bu hafta yine geleneğini bozmuyor ve hayranlarına unutulmaz anlarla dolu bir bölüm sunuyor. Dizinin takipçileri yeni bölüm yayınlanmadan önce Söz 81. bölüm full izle ve Söz son bölüm izle Star TV araştırmalarını yoğunlaştırıyor. 29 Nisan akaşamıyayınlanan son bölümde, Yavuz ve Derya Dragan'ın hain tuzağından kurtulurken, Dragan da yakalanmış ve hapse atılmıştı. BUnun üzerine şehirde seri bombalı eylem yapmaya hazırlanan terör örgütü ile zmana karşı bir mücadele verilmişti. Sezon finaline son 4 bölüm kala, yüreklerin ağızlarda izlendiği Söz, 81. bölüm ile de geleneğini bozmuyor. İşte, heyecanın bir an bile düşmediği Söz 81. bölüm...

Söz 81. bölüm fragman açıklaması

Yavuz ve Tim, İstanbul’u bekleyen büyük saldırıyı engelleyebilecek mi?

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.

Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker.

Dost, İstanbul’un yıkım planı için Linda’ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar.

İstanbul’daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem’den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem’in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır.

Söz 81. bölüm 1. fragman

Söz 81. bölüm 2. fragman

Söz 81. bölüm ön izleme

Söz 81. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Söz son bölümde neler oldu?

Yavuz’un zekice planı sonucunda yakalanan Dragan adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. 

Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur.

Yavuz ve Kopuk, Linda’dan aldıkları önemli bilgiler ışığında terör devleti planlarının arkasındaki kişiyi araştırmaya koyulurlar. Büyük patrona ulaşabilecekleri bir adres öğrenirler.

Bu sırada İstanbul bir terör saldırısıyla sarsılır. Halk otobüsünde silahlı bir terörist El Muğdar’ın serbest bırakılması talebiyle bir katliam girişiminde bulunur.

Harekât merkezinde Dragan ve yakın adamı Sadık paralel sorguya alınır. Dragan serbest bırakılmazsa İstanbul’un her yerinde büyük patlamalar olacağı tehdidinde bulunur. Eylem ve Yavuz çapraz sorguda önemli bilgiler edinirler.

Tim ve Yavuz ayrı kollardan İstanbul’daki olası terör saldırılarının önüne geçmek için harekete geçerler. Tim meydandaki canlı bombaların peşindeyken Yavuz da bu saldırıların arkasındaki asıl kişinin peşindedir. Zamana karşı verilen gerilim dolu mücadele esnasında daha büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlayacaklardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkelere göre oruç tutma süreleri

Ülkelere göre oruç tutma süreleri