20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Süreyya Yalçın kimdir? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli?

Süreyya Yalçın kimdir? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli?

Sosyetenin öne çıkan isimlerinden olan Süreyya Yalçın hakkında bilgiler merak ediliyor. Sosyal medya paylaşımları ile magazin basınında sürekli gündeme gelen Süreyya Yalçın servetiyle dikkat çekiyor. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süreyya Yalçın kimdir? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli?

Bodrum'da orman yangınının önünde yatıyla poz veren Süreyya Yalçın, birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Yalçın şimdi de yaptığı yazdımlara asını yazdırdı. Sosyal medya kullanıcıları Süreyya Yalçın'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor.

Eşi Ozan Baran ile ABD'de yaşayan Süreyya Yalçın, Bodrum'da tekne turu tatiline çıktı. Yalçın'ın bir otelin yandığı ve dumanların yükseldiği bölgede poz vermesi tepki çekti Eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapmak için Amerika'dan geldiği Bodrum'da yangın bölgesinden yaptığı bikinili paylaşımla tepki çeken sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın hatasını telafi etmek için TEMA'ya yüklü bir bağışta bulunmuştu. Yalçın, yangın bölgesine gönderdiği araca adını ve soyadını yazdırınca bir kez daha tepki çekti.

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

1984'de doğan Süreyya Yalçın, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başardı. 2005'te Kerem Dürüst, 2008'de Önder Bekensir'le evlenen Süreyya Yalçın, 2016'da da Antakyalı iş insanı Ozan Baran ile hayatını birleştirdi. Süreyya Yalçın 2016 yılından beri ABD'nin Miami şehrinde yaşamını sürdürüyor.

Süreyya Yalçın, son günlerin magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Bir dönem Önder Bekensir'le evlilik yaşayan ve 2016 yılında Ozan Baran ile evlilik hayatına adım atan Süreyya Yalçın, 1984 yılında dünyaya gelmiştir.2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın'ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani'li olan merak edilen isim, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır.2005 yılında Kerem Dürüst, 2008 yılında Önder Bekensir ile evlilik yaşayan Süreyya Yalçın, 2016 yılında ise Antakyalı işadamı Ozan Baran ile evlenmiştir

FARUK YALÇIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Faruk Yalçın, 23 Nisan 1923 yılında Ergani'de doğdu. Cumhuriyet'in ilan edildiği yıl hayata gözlerini açan Faruk Yalçın, babasının asker olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanını gezdi.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı ve kulüp asbaşkanı Neşet Yalçın'ın amcası. Babası, Ergani'de belediye başkanlığı da yapmış olan Ergani'nin Maden mutasarrıığına bağlı olduğu dönemdeki ilk belediye başkanı Osman Nuri Yalçın'ın oğlu, Neşet bey olarak bilinen Neşet Yalçın'dır.

İlkokul'u Ergani'de, orta okulu Diyarbakır'da, liseyi Ankara'da başlayarak İstanbul Alman Lisesinde tamamladı. Liseyi bitirince Almanya'ya gönderilen on öğrenciden biri oldu.Devlet Demiryolları bursunu kazanması hayatının dönüm noktasıydı. Kazandığı burs sayesinde İsviçre'ye giderek mühendislik eğitimi aldıktan sonra 1950'li yılların başlarında ülkesinde döndü. Türkiye'nin yalnızca en önemli iş adamlarından biri değil; aynı zamanda bir doğa sevdalısı, hayvan sever ve eğitim gönüllüsü olarak tanındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomotiv sektörü ihracatın lokomotifi olmayı sürdürüyor

Otomotiv sektörü ihracatın lokomotifi olmayı sürdürüyor