20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Teşkilat oyuncusu Mesut Akusta'dan kötü haber!

Teşkilat oyuncusu Mesut Akusta'dan kötü haber!

TRT1’de yayımlanan Teşkilat dizisinde Mete Bey karakterine hayat veren usta oyuncu Mesut Akusta hastaneye kaldırıldı. Bu güne kadar birçok dizi ve film projesinde yer alan ve beyin kanaması geçiren Mesut Akusta sağlık durumu ve hakkındaki bilgiler merak ediliyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teşkilat oyuncusu Mesut Akusta'dan kötü haber!

Ekranların sevilen oyuncucu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Akusta'nın önemli bir ameliyat geçirdiği öğrenildi. Ankara'da yaşayan Akusta'nın öğle saatlerinde rahatsızlandı. Teşkilat oyuncusu Mesut Akusta'nın hayatı ve biyografisi ve sağlık durumu araştırılıyor.

MESUT AKUSTA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sanatçı Mesut Akusta, öğle saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sanatçı Mesut Akusta, öğle saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı.

AMELİYAT 3 SAAT SÜRDÜ

Oyuncu Akusta’nın eşi Safak Ozbir Akusta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı

MESUT AKUSTA KİMDİR?

İlkokulu Konya'da, ortaokulu Afyon'da okudu. Babasının vefatı üzerine 1985 yılında ailesiyle Ankara'ya yerleşti. Burada halk eğitim merkezlerindeki kurslara gitti, teknik ressamlık eğitimi aldı. Daha sonra tiyatro kursunu tamamlayarak 1992 yılına kadar tiyatro oyunculuğu yaptı. Aynı yıllarda lisanslı futbolcu olarak maçlara çıktı, kaleci mevkisinde forma giydi.

1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe oyuncularına katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı oyunlarda rol aldı.
İlk kamera önü oyunculuk deneyimini 1993 yılında 'Şen Olasın Nuri Bey' adlı televizyon dizisi ve 'Yanlış Adres' adlı televizyon filmiyle yaşadı. 1997 yılında 'Yanlış Saksının Çiçeği' ile ilk kez sinema filminde rol aldı.

2006 yılında Uğur Arslan'ın aynı adlı şiirinden televizyon ekranlarına uyarlanan 'Karagümrük Yanıyor' dizisinde Gafur rolüyle boy gösterdi.

Sanat hayatında onlarca dizilerde, filmlerde, tiyatro oyunlarında rol alan Mesut Akusta, 14 Ocak 2011 tarihinde geçirdiği trafik kazasıyla ölümden döndü. Kaza nedeniyle bir süre konuşma güçlüğü çekti.
2018 yılında 'Börü' adlı asker dizisinde ve sonrasında çekilen sinema filminde Komutan İrfan Aladağ rolüyle beğeni topladı.

2021 yılında TRT 1'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisinde istihbaratçı Mete Başkan karakterini oynuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marcao kaç maç ceza aldı? Marcao neden ceza aldı?

Marcao kaç maç ceza aldı? Marcao neden ceza aldı?