28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Tuluğ Çizgen'in huzurevindeki görüntüleri duygulandırdı

Tuluğ Çizgen'in huzurevindeki görüntüleri duygulandırdı

Türk televizyonunun unutulmaz ismi Tuluğ Çizgen, huzurevinde yaşamını sürdürüyor. Çizgen, "Perihan Abla" ve "Ruhsar" gibi sevilen dizilerde unutulmaz karakterlere hayat verdi. Son olarak "Çılgın Dersane Üniversitede" filminde ve "Döndür Şansını" programında izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tuluğ Çizgen'in huzurevindeki görüntüleri duygulandırdı

Yıllarca Türk televizyonuna damga vuran "Perihan Abla", "Ayrılsak da Beraberiz", "Ruhsar" gibi sevilen yapımlarda unutulmaz karakterlere hayat veren usta oyuncu Tuluğ Çizgen'in, huzurevinde yaşamını sürdürdüğü ortaya çıktı. Hayranlarının karşısına son olarak "Çılgın Dersane Üniversitede" filminde çıkan ve ardından 2015 yılında "Döndür Şansını" adlı yarışma programında boy gösteren Çizgen, o zamandan bu yana gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu.

Ziyaretle gün yüzüne çıktı

Tuluğ Çizgen'in son durumu, geçtiğimiz ay bir hayranının kendisini ziyaretiyle gün yüzüne çıktı. Ziyaretçi, usta sanatçıyla çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Tuluğ Çizgen’i oldukça dinç buldum. İyi ki hayatımızda" ifadelerine yer verdi. Çizgen'in huzurevindeki fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi gördü ve hayranları arasında duygusal anlar yaşattı.

Türk Televizyonunun Unutulmaz İsimlerinden Biri

Çizgen, "Perihan Abla" dizisinde canlandırdığı 'Meraklı Melahat', "Ruhsar" dizisindeki 'Canım Abla' ve "Ayrılsak da Beraberiz"deki 'Mehveş' karakterleriyle milyonların gönlünde taht kurmuştu. Özellikle canlandırdığı renkli ve neşeli karakterlerle hafızalara kazınan Çizgen, oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda yer alarak Türk televizyon tarihinin unutulmaz isimleri arasında yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran ve İsrail arasında tehlikeli gerginlik büyüyor

İran ve İsrail arasında tehlikeli gerginlik büyüyor