20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yıldız Tilbe'nin hastalığı ne, neden hastaneye kaldırıldı? Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl?

Yıldız Tilbe'nin hastalığı ne, neden hastaneye kaldırıldı? Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl?

Dün akşam Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' programa konuk olan Yıldız Tilbe apar topar hastaneye kaldırıldı. Bu haber karşısında endişelenen hayranları ünlü sanatçını son durumunu merak ediyor. Peki, Yıldız Tilbe'nin hastalığı ne, neden hastaneye kaldırıldı? Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yıldız Tilbe'nin hastalığı ne, neden hastaneye kaldırıldı? Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl?

Şarkılarıyla milyonlarca dinleyicisi bulunan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Özel bir hastanede operasyon geçirdiği öğrenilen Yıldız Tilbe'nin hastalığı ve neden hastaneye kaldırıldığı araştırılıyor. Koronavirüs aşısı hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olan şarkıcının son durumu ile igili ayrıntılar haberde.

Koronavirüs aşısı yaptırmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe'nin hastaneye kaldırılması hayranlarını korkuttu.

Ünlü şarkıcı Ulus'taki özel bir hastanede operasyon geçirdi. Tilbe'nin hastaneye kaldılış nedeni kadın hastalıklarıyla ilgili bir sorun olduğu öne sürüldü.

55 yaşındaki Yıldız Tilbe'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AŞI AÇIKLAMALARIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Daha önce, "Asla aşı vurulmayacağım" diyen Yıldız Tilbe, PCR testiyle ilgili alınan karar sonrası açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Tilbe, "İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, 'Bir şey olursa sorumlu değiliz' dedi bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz?" ifadelerini kullanmıştı.

YILDIZ TİLBE KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Yıldız Tilbe,16 Temmuz 1966, İzmir'de dünyaya geldi.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili olan annesinin adı Altun, Ağrılı olan babasının adı ise Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçiydi. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Orta Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalarak, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.

Sahneye ilk olarak 1990 yılında (Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte başlamıştır.) 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmış, konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında Delikanlım isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

2001 yılında çıkardığı "Gülüm" isimli albümü ile yıldızı yeniden parlamaya başlamıştır. Ve 2002 yılında çıkardığı "Haberi Olsun" isimli albümü ilgi toplamıştır. Akabinde 2003 yılında yayınladığı "Yürü Anca Gidersin" isimli albümdeki her şarkı hit olmuştur. Sanat hayatı boyunca birçok ödül alan Tilbe, günümüzde hala en başarılı bestecilerden ve yorumculardan birisi olarak görülmektedir.

2004 yılında Tilbe rahim kanseri hastalığına yakalanmış bir süre Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi'nde tedavi görmüş ve ameliyat olmuştur.

YILDIZ TİLBE'NİN ALBÜMLERİ

1994: Delikanlım
1995: Dillere Destan, 1996: Aşkperest, 1998: Salla Gitsin Dertlerini
2001: Gülüm, 2002: Haberi Olsun, 2003: Yürü Anca Gidersin
2004: Yıldız'dan Türküler
2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım, 2005: Papatya Baharı
2006: Tanıdım Seni, 2008: Güzel, 2009: Aşk İnsanı Değiştirir
2010: Hastayım Sana, 2011: Oynama, 2013: Yeniden Eskiler Arabesk
2014: Şivesi Sensin Aşkın, 2015: Yıldız Tilbe, 2016: 
2017: Sevgililer Günü

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Fransa'yla denizaltı anlaşmasını iptal ettiğim için pişman değilim'

'Fransa'yla denizaltı anlaşmasını iptal ettiğim için pişman değilim'