21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Otomobil Renault binek araçlardaki ayrımı ortadan kaldırdı! Hepsi bir arada

Renault binek araçlardaki ayrımı ortadan kaldırdı! Hepsi bir arada

Ekonominin öncü göstergelerinden kabul edilen KOBİ’lerin araç talebi için merakla beklenen Renault Express Van ve Express Combi modelleri pazara sunuldu. Binek ve ticari araçların özelliklerini biraraya getiren Renault, 800 litrelik bagaj hacmi ve 71,6 santimetrelik sürgülü yan kapı açıklığıyla pazara iddialı bir giriş yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Renault binek araçlardaki ayrımı ortadan kaldırdı! Hepsi bir arada

Yavuz Müftüoğlu / TÜRKGÜN

Ülkemizde çok amaçlı araçlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Binek ve ticari araçların özelliklerini biraraya getiren Renault, merakla beklenen yeni Express Van ve Express Combi modellerini Türkiye’de satışa sundu.

Sadece ticari araç kullanıcılarının değil, binek araç tercih edenlerin de ihtiyaçlarına cevap veren Renault Express, ticari aracın fonksiyonelliği ile binek aracın konforunu bir arada sunuyor. Renault Express, hem dış tasarımı hem de teknik özellikleri ile dikkat çekiyor. 800 litre ile pazardaki en geniş bagaj hacmi ve 71,6 santimetrelik sürgülü yan kapı açıklığıyla sınıfında iddialı özellikler sunan yeni Express Combi, 182 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Ayrıca lansmana özel fiyatlarının yanı sıra 50 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatıyla pazara giriş yaptı.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş

 

KOBİ’LERE BİÇİLMİŞ KAFTAN

Türkiye ekonomisi için öncü gösterge kabul edilen KOBİ’lerin araç talebi için Express Van ve Express Combi modellerinin biçilmiş kaftan olduğunu belirten Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, uygun donanım ve fiyat fayda oranıyla, markanın hafif ticari araç pazarındaki konumunu güçlendireceğini söyledi.

Lansman toplantısında konuşan Berk Çağdaş, “Renault olarak ticari araç pazarında istediğimiz yerde olmadığımızı düşünüyordum. Bu alanda uzun zamandır çalışıyoruz ve sonunda istediğimiz gibi iki modeli geliştirdik. Express Van ve Express Combi modellerinde çok iddialıyız.

Ayrıca 2022 yılı başında da yeni Trafic modelini getireceğiz. Yeni Kangoo için de çalışmalarımız sürüyor. Uygun teknik çözüme ulaşırsak, benzinli otomatik Kangoo modelini ithal edeceğiz. KOBİ’ler Türkiye gayrisafi milli hasılasının yüzde 35-40’lık kısmını oluşturuyor. KOBİ’ler için ticari mobilite önemli. KOBİ’lerin bu yöndeki talepleri ekonominin öncü göstergeleri arasında sayılabilir. Bu pazardaki hareket, ticari araç pazarına yansır. Bu KOBİ’ler için hafta içi işe, hafta sonu ise özel kullanımlara uygun yeni bir seçenek sunuyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021-2022? AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır?

AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021-2022? AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır?