Türkgün Otomobil TOGG Gemlik Tesisi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

TOGG Gemlik Tesisi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

TOGG Gemlik Tesisi'nde inşaat çalışmalarının planlar doğrultusunda ilerlediği belirtildi.

TOGG Gemlik Tesisi'nde inşaat çalışmalarının planlar doğrultusunda ilerlediği belirtildi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter sayfasından TOGG Gemlik Tesisi'nde inşaat çalışmalarının son durumunu gösteren bir video paylaşıldı.

TOGG'un resmi Twitter sayfası "Türkiye'nin Otomobili"nde (@TOGG2022) yayımlanan paylaşımda, "Montaj tesisinden enerji tesisine, su işleme tesisinden arıtma tesisine; TOGG Gemlik Tesisi, planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bizi izlemeye devam edin." ifadeleri ile video yer aldı.

Video'da yer verilen bilgilere göre, TOGG Gemlik Tesisi'nin boya tesisinde 105 adet çelik kolon dikilirken, 4 bin 500 ton çelik montajı yapıldı. Ayrıca boya tesisinde 450 metrekare çatı sandviç panel montajı tamamlanırken, 2 bin 400 ton demir bağlandı ve 20 bin 600 metreküp beton döküldü.

Gövde tesisinde ise 252 adet prefabrik kolon montajı ile 2 bin 300 ton çelik montaj yapıldı. 7 bin 200 ton demirin bağlandığı gövde tesisinde 44 bin 500 metreküp beton döküldü.

340 adet prefabrik kolon montajının yapıldığı montaj tesisinde ise 3 bin 600 ton çelik montajı yapılırken, 65 bin 500 metreküp beton döküldü. Ayrıca montaj tesisinde 8 bin 900 ton demir bağlandı.

TOGG Gemlik Tesisi'nin enerji tesisinde de 1425 ton demir bağlanırken, 9 bin 628 metreküp beton döküldü ve 400 metrekare duvar işçiliği yapıldı. Su işleme tesisinde ise 1800 metreküp beton dökülürken, 360 ton demir bağlandı.

Tesisin giriş binasının 2 bin 100 metrekare temel yalıtımı yapılırken, giriş binasına 2 bin 800 metreküp beton döküldü, 520 ton demir bağlandı. Arıtma tesisinde ise 1100 metrekare temel yalıtım yapıldı, ayrıca 250 metreküp beton dökülürken 150 ton demir bağlandı.

Ayrıca TOGG Gemlik Tesisi'nin çevre duvarlarının da betonarme perde işleri tamamlandı.

TOGG tarafından daha önce yapılan açıklamada, Gemlik tesisindeki inşaat faaliyetlerinin tüm hızıyla ve plana göre sürdüğü belirtilerek, tesisin gelecek yılın sonuna doğru bitirilmesinin hedeflendiği duyurulmuştu.

İlk seri otomobilin 2022'nin son çeyreğinde banttan indirilmesinin hedeflendiği, başlangıçta yüzde 51 olacak yerlilik oranının 2025'te yüzde 68'e çıkacağı bildirilmişti. AA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Spor Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kupayı hedefliyor!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kupayı hedefliyor!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda şampiyon olacağına olan inancını dile getirdi. Çeyrek finalde ERA Nymburk’u eleyerek bu önemli organizasyona katılma hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk için iddialı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda şampiyon olacağına olan inancını dile getirdi. Çeyrek finalde ERA Nymburk’u eleyerek bu önemli organizasyona katılma hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk için iddialı.

KAYNAK: AA

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 9-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda şampiyonluk hedefliyor. Çeyrek finalde Çekya temsilcisi ERA Nymburk'u eleyerek bu organizasyona katılmaya hak kazanan sarı-kırmızılılar, takımın iddialı olduğunu belirtiyor.

"Galatasaray'ımızın Başarılarına Bir Kupa Daha Hediye Etmek İstiyoruz"

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, takımın hedeflerinden ve Dörtlü Final için duydukları heyecandan bahsetti. "Dünya sporunda büyük bir marka olan Galatasaray'ımızın başarılarına bir kupa daha hediye etmek istiyoruz. Dörtlü Final'in yapılacağı 9-11 Mayıs tarihlerini büyük bir heyecanla bekliyoruz," dedi.

"Hedeflerimiz Bitmedi, Bu Kupayı Kazandırmak İstiyoruz"

Başantrenör Yakup Sekizkök, Galatasaray için tarihi bir anlam taşıyan bu organizasyonda hedeflerinin bitmediğini belirtti. "Kulüp tarihimizde ilk defa Dörtlü Final oynayacağımız bu organizasyonda hedeflerimiz bitmedi, bu kupayı camiamıza ve Türk sporuna kazandırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Turnuvanın En İyi Takımı Biziz ve Bunu Göstereceğiz"

Kaptan Göksenin Köksal, takımın Dörtlü Final için güçlü bir hazırlık içerisinde olduğunu belirterek, şampiyonluk hedeflerine değindi. "Turnuvanın en iyi takımı biziz ve bunu göstereceğiz. Taraftarlarımızla daha da güçlü oluyoruz. Onları Dörtlü Final'de bizi desteklemeye bekliyoruz. 2016'da kazandığımız Avrupa Kupası şampiyonluğundan sonra özlenen günlere döndüğümüzü düşünüyorum ve inşallah Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni de kazanacağız." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *