21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Sağlık 182 neden aranmıyor düşmüyor? ALO 182'ye neden ulaşılamıyor? 182 neden çalmıyor?

182 neden aranmıyor düşmüyor? ALO 182'ye neden ulaşılamıyor? 182 neden çalmıyor?

182 neden aranmıyor, düşmüyor? son günlerde en çok sorulan soruların başında geliyor. Alo 182'yi arayıp düşüremeyenler bu soruya cevap aramaya devam ediyor. Normal randevular ile birlikte aşı randevularının da 182 aracılığıyla alınmaya çalışılması sistemde yoğunluk oluşturdu. Alo 182'ye ulaşamayanlar 182 neden çalmıyor, nasıl ulaşılır? bu soruya cevap aramaya devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
182 neden aranmıyor düşmüyor? ALO 182'ye neden ulaşılamıyor? 182 neden çalmıyor?

Türkiye'de aşılama son sürat devam ederken 182 ile randevu almak mümkün. Ancak vatandaşlar 182 neden aranmıyor, 182 neden çalmıyor? bu soruya yanıt arıyorlar. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından aşılamada yaş sınırı 30'lara kadar düşmüş durumda. Aşı randevuları ve aşılama giderek artıyor. Peki ALO 182'ye neden ulaşılamıyor? 182 neden aranmıyor? 182 neden çalmıyor?

182 NEDEN ARANMIYOR, DÜŞMÜYOR?

182 numaralı randevu alma telefonuna ulaşılamıyor, bunun sebebi ise aşı için birçok vatandaşın yoğun olarak numarayı araması ve diğer randevu almak isteyenler. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığı için hat bazı zamanlarda meşgul çalabiliyor. Peki ne yapmalı? 182'ye ulaşmak için düşüremiyorsak sık sık düşürene kadar aramak gerekiyor. Birkaç denemeden sonra 128'ye ulaşabildiğinizi göreceksiniz. 

182 neden aranmıyor

SMS İLE AŞI RANDEVUSU ALMA

SMS ile aşı randevusu almak için ASI boşluk TC Kimlik Numarası boşluk Kimlik Seri Numarası bilgilerini girerek 2023'e göndermek gerekecektir. Örnek;

ASI 1234567890 3934

MHRS RANDEVU ALMA İŞLEMİ

Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde yeni üyelik almak için www.hastanerandevu.gov.tr internet adresine gidilerek, sağ tarafta yer alan "Randevu Al" butonuna bastıktan sonra yönlendirilen sayfa MHRS giriş ekranı. Giriş ekranında isterseniz e-devlet ile giriş yapabilir, isterseniz de "Yeni Üye" seçeneğine tıklayarak üyelik işleminizi yapabilirsiniz. Üye olurken sizde belirleyeceğiniz bir şifre ve T.C. kimlik numaranız ile işlemi tamamlayabilirsiniz.

Akıllı cihazınıza MHRS Mobil uygulamasını indirerek "Yeni Üye" bölümüne giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi girerek Üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS TELEFON NUMARASI DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR?

MHRS'ye T.C kimlik numarası ve şifreniz ile girdikten sonra "Hesap Bilgilerim" kısmında iletişim bilgilerini seçiyorsunuz ve telefon numaranızı buradan değiştirip güncel halini kaydedebiliyorsunuz.

AŞI SIRASI KAÇ YAŞA DÜŞTÜ?

Sağlık Bakanı Koca yarından itibaren 30 yaş üzerindeki kişilerin aşı randevularının açılacağını ifade etti. "Aşı randevularında yaş sınırı 30'a indi" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tonluk kurbanlıklar 2. el otomobil fiyatında

Tonluk kurbanlıklar 2. el otomobil fiyatında