20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 20 bin çocuk bayram sevinci yaşadı

20 bin çocuk bayram sevinci yaşadı

Silivri Belediyesi hayırseverlerin katkısıyla Ramazan Bayramı öncesi 20 bin çocuğa bayram kıyafeti verdi. Çocukların yaşadığı mutluluk gözlerinden okunurken Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivride yaşayan çocuklarımız bayram sabahına yeni kıyafetleri ile uyanacaklar" diye konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
20 bin çocuk bayram sevinci yaşadı

Silivri Belediyesi, çocukların bayrama mutlu girmeleri adına önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelen Başkan Volkan Yılmaz , 5 yıl olan görev süresi boyunca sosyal sorumluluk projelerinin geleneksel hale geleceğini söyledi. Çocukların bayramı mutlu geçirmeleri adına gerçekleşen projede bizzat yer alan Başkan Yılmaza çocuklar da çiçek hediye edip sarılarak karşılık verdi.

125 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİK"

Silivri Belediye Başkanı olma yolundayken kullandığı ifadeleri hatırlatan Başkan Yılmaz, Sosyal Belediyecilik yapacağız dedik. Aç açık olanı, garip guraba ve yetimi yerinde bulacağız dedik. Bize gelip kimse elini açmayacak dedik. Bu kapsamda da Ramazan ayı münasebeti ile hayır işleri yapan çok değerli iş adamlarımız var. Ramazan boyunca 125 bin kişiye iftar verdik. Bu iftarların hiçbirini belediyenin kasasından vermedik. Tamamı yardımlaşma duygusu ve hayırsever insanlarla oldu. Yine 20 bine yakın koli yaptırdık ve bunları dağıtıyoruz. Bu 20 bin çocuğumuza bayram kıyafeti giydirmeyi hedefledik. Köy köy gezip bunu da başarmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

"SİLİVRİLİ GENÇLERİN HEP YANINDA OLACAĞIZ"

Kendi çocukluğunda yaşadığı bayram anılarını paylaşan Başkan Yılmaz, Bizler bayram gecelerinde uyuyamazdık bayram sabahına kadar. Ayakkabımızı, kıyafetimizi yatağımızın ucuna koyardık. Çocuklar için bayram çok önemli. Silivride yaşayan çocuklarımız bayram sabahına yeni kıyafetleri ile uyanacaklar" diye konuştu.

Sosyal anlamda, kültürel ve spor anlamında, eğitim alanlarında Silivri halkına projeler üreteceklerini vurgulayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivrili gençlerin hep yanında olacağız. Bu projelerimiz yıl boyunca sürecek. Ben bağda, bayırda ve kırda nerede olursa olsun vatandaşın içinden kopmadan Silivrililerin yanında olacağım" dedi.0

Silivride bayram öncesi çocukların bayramlarını mutlu geçirmeleri adına yapılan sosyal sorumluluk projesinde 20 bin çocuğa bayramlık hediye edildi. Başkan Yılmaz, 35 mahallede hediye dağıtımına katıldı. Çocukların olduğu mahallelerde bizzat hediyelerini teslim eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hediye verileceği saatlerde okulda olan çocukların bayramlıklarını ise muhtarlıklara teslim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tesbih namazı kaç rekattır nasıl kılınır?

Tesbih namazı kaç rekattır nasıl kılınır?