10 Eylül 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset CHP’nin montajlı oyunu orijinal videoyla bozuldu!

CHP’nin montajlı oyunu orijinal videoyla bozuldu!

CHP’li Oya Tekin başkanlığındaki Seyhan Belediyesi tarafından basına servis edilen “MHP’li Meclis Üyesi CHP’li Başkanı Ülkü Ocakları ile tehdit etti” şeklindeki sözde haberin büyük bir çarpıtmanın ve yalanın eseri olduğu, dahası asıl tehdit edilenin Şeyhmus Uçar olduğu ve üzerine yüründüğü ortaya çıktı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’nin montajlı oyunu orijinal videoyla bozuldu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Seyhan Belediyesi MHP Meclis Grup Başkan Vekili Şeyhmus Uçar, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve ekibinin büyük bir oyun ve tiyatro oynadığını, basın ve sosyal medya aracılığı ile bu çirkin oyunu sahnelediğini anlattı. Uçar’ın sözlerini video görüntüleri de destekliyor. Uçar, şunları söyledi:

OYA TEKİN UÇAR’I TEHDİT ETTİ

“Belediye çalışanı emekçiler, yaklaşık 1 ay öncesine kadar toplu sözleşmeden kaynaklanan kazanılmış haklarının verilmediği gerekçesiyle hemen her gün eylem yapıyordu. O günlerde CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Cihan Aday bir grupla gelerek basın açıklaması yapan çalışanlara müdahale etti. Bu olaydan sonra 4 Temmuz 2024 tarihinde CHP Gençlik Kolları Meclis’e dolduruldu. O tarihte ben, kürsüde yönetimin yanlışlarını konuşurken Belediye Başkanı Oya Tekin ‘Burası bugün çok kalabalık’ diyerek aba altından sopa gösterip tehdit etti.”

VİDEONUN ÖNCESİNİ KESİP MONTAJLADILAR

“Benimle ilgili ‘MHP’li Meclis Üyesi CHP’li Başkanı Ülkü Ocakları ile tehdit etti’ şeklinde basına servis edilen görüntüdeki son konuşmam ise, bir ay önceki CHP’li Gençlik Kolları’nın doldurulduğu Meclis’te yaptıkları tehdide yönelik idi. CHP Gençlik Kolları’nı hem emekçi kardeşlerimizin üzerine salacaksınız hem de Meclis’e doldurup seçilmiş meclis üyelerine gözdağı vereceksiniz, yetmiyormuş gibi meşru müdafaamızı kesip montajlayıp ‘MHP’li Meclis Üyesi CHP’li Başkanı Ülkü Ocakları ile tehdit etti’ diyeceksiniz. Yani tam bir ‘Hem suçlu hem güçlü olma, yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ durumu. Oya hanımın kendi ifadesiyle söylüyorum; Seyhan Belediye Meclisi Dingo’nun ahırı değildir, buna izin vermeyeceğiz.”

“TAM BİR FAŞİZAN KAFA YAPISI”

MHP’li Şeyhmus Uçar, “CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve yönetiminin eleştiriye zerre tahammülleri yok. Oya Tekin kürsü dokunulmazlığını da tanımıyor. Soru önergelerimize cevap vermiyor. Cumhur İttifakı Meclis Üyelerini dışarı atmakla tehdit ediyor ve bunu yaparken mikrofonu kapatıyor. Tam bir tiyatrocu. Tam bir faşizan kafa yapısıyla hareket ediyorlar. En başarılı oldukları iş algı. Bu son olayda da konuşmamı kesip, biçmişler, montaj yapıp bir de hikâye uydurmuşlar. Bunları önce Cenab-ı Allah’a sonra hemşehrilerimize havale ediyorum.” dedi.

ASIL GERÇEKLER MONTAJSIZ VİDEODA…

MHP ve Ülkü Ocakları’na itibar suikastı ve muhalefetin sesini kesme amacı taşıdığı ortaya çıkan yalan ve iftiraya dayalı olarak üretilen montajlı videonun aksine ham görüntülerde asıl mağdurun, asıl tehdit edilenin MHP’li Şeyhmus Uçar olduğu anlaşılıyor. Videoda Uçar’ın kürsüdeki konuşması engellenirken Başkan Oya Tekin’in CHP Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grup Başkan Vekili Güngör Geçer’le göz teması kurduğu, Geçer’in de yerinden kalkarak CHP Grubunu harekete geçirdiği ve CHP’li Üyelerin Uçar’ın üzerine yürüyüp kuşattığı ve konuşmasını engelledikleri görülüyor.

EMEKÇİLERİ DARP ETTİLER

Bu arada, MHP’li Şeyhmus Uçar’ın kürsüden dile getirmek istediği skandal olayın görüntüleri de ortaya çıktı. Seyhan Belediye Başkanı CHP’li Oya Tekin’in, kazanılmış haklarını vermediği memurların halay çekip basın açıklaması yaptıkları sırada CHP Gençlik Kolları’nın hücumuna uğradığı görülüyor. Memurları linç olmaktan güvenlik görevlileri kurtarıyor. Şiddet içeren görüntüler, CHP’nin “Halkçı, demokrat, emekçi, barış sever” maskesini tamamen düşürüyor.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
CHP artık sadece CHP değildir. İçine PKK girmiştir. Dik durmak ve uyanık olmak şarttır.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Siyonisti nefessiz bırakmak insanlıktır

Siyonisti nefessiz bırakmak insanlıktır