09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Bahçeli’nin açıklamaları çok kıymetli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Bahçeli’nin açıklamaları çok kıymetli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’nin Meclis açılışında yaptığı açıklamaların Türk demokrasisi ve kardeşlik adına çok kıymetli olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Bahçeli’nin açıklamaları çok kıymetli
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını Türk demokrasisi açısından son derece önemli bulduğunu vurguladı.

Diyalog ve Uzlaşı Vurgusu

Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak yeni yasama döneminde ülke meselelerini geniş mutabakatla çözmek istediklerini ifade ederek şunları dile getirdi: 

"Biz, yeni yasama yılında siyasette artık farklı bir üslup ve söylem görmeyi istiyoruz. Bölgemizin de içinde bulunduğu atmosferi düşünerek daha fazla konuşmaya, daha fazla uzlaşıya, diyalog zeminini daha fazla genişletmeye ihtiyacımız olduğu kanaatindeyiz."

Bahçeli'nin AçıklamalarıNI Kıymetli BULUYORUZ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerek Meclis'in açılışında, gerekse son yaptığı konuşmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Bu açıklamaları Türk demokrasisi ve 85 milyonun kardeşliği adına çok kıymetli buluyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP Lideri'nin açıklamalarına yönelik değerlendirmesi şu şekilde;

“Milletin faydasına olacak hiçbir konuda diyalogdan kaçınmayız. Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde ülkemizin meselelerini mümkün olan en geniş mutabakatla çözmeyi arzu ve temenni ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin gerek Meclis'in ilk günü gerekse dün yaptığı açıklamaları takdirle karşılıyor, Türk demokrasisi ve 85 milyonun kardeşliği adına çok kıymetli buluyoruz.”

UZATILAN ELİN LAYIKIYLA ANLAŞILMASINI ÜMİT EDİYORUZ

Cumhur İttifakı’nın uzattığı diyalog elinin muhatapları tarafından layıkıyla anlaşılmasını ümit ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beklentimiz, hiçbir ayrım yapmadan Meclis'teki tüm siyasi partilerin de bu anlayış ve bu yaklaşım içinde hareket etmeleridir” dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Orta Asya” değil, artık “Türkistan”

“Orta Asya” değil, artık “Türkistan”