28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Kocaeli MHP’den 29 Ekim mesajı

Kocaeli MHP’den 29 Ekim mesajı

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği basın açıklamasında, Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet'e dair vurgularını yineleyerek önemli mesajlar verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli MHP’den 29 Ekim mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. MHP’li Batı, Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet'e dair vurgularını yineleyerek önemli mesajlar verdi.

"CUMHURİYET, İSTİKLAL VE İSTİKBALİN TEMİNATIDIR"

Batı, Cumhuriyet'in kuruluşunun, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bahçeli'nin "Cumhuriyet, istiklal ve istikbalin teminatıdır." sözlerine atıfta bulunarak, "Bizler, her zaman Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve yüceltmek için mücadele edeceğiz. Amaçlarımız, Türkiye'yi daha güçlü, daha bağımsız bir noktaya taşımaktır." dedi.

“GÖREVİMİZ: BU MİRASI GELECEK NESİLLERE TAŞIMAKTIR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Batı, konuşmasında Cumhuriyetin sağladığı kazanımlara da vurgu yaptı. "Modern Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde inşa edilmiştir. Bugün, bizlere düşen görev, bu mirası gelecek nesillere taşımaktır." ifadelerini kullandı.

“29 EKİM AYNI ZAMANDA YENİDEN DİRİLİŞTİR”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda bir yeniden diriliş ve bağımsızlık mücadelesi olduğunun altını çizen Batı, "Bu özel günde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anarak, Cumhuriyetimizin değerlerinin korunması için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhuriyet Bayramı'nda ulaşım ücretsiz

Cumhuriyet Bayramı'nda ulaşım ücretsiz