20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP İstanbul'un kılcal damarlarına girdi

MHP İstanbul'un kılcal damarlarına girdi

TBMM Başkanvekili MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Habertürk’ten Veyis Ateş’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Adan, Sayın Semih Yalçın Beyin koordinasyonunda İstanbul’un kılcal damarlarına girmiş durumda, MHP'den kırgınlık küslük yok.MHP seçmeni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin iradesine teslim olmuş, büyük bir gayretin içerisinde açıklamalarında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP İstanbul'un kılcal damarlarına girdi

Cumhur İttifakı'ndan 23 Haziran İstanbul seçimlerine, Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınından 23 Haziran öngörüsüne kadar birçok önemli konuya değinen Celal Adan, geçen pazar günü İsmail Küçükkaya moderatörlüğündeki ortak canlı yayın için, ''İstanbul'da yaşayan bir vatandaş olarak, programı izlerken şu noktaya geldik; keşke İmamoğlu hazırlıklı olsaydı. Yani 23 Haziran akşamı Binali Beyin, kazanmasının ardından 24 Haziran’da ne yapacağı belli. Daha çok projeler üzerinden bir vizyon çizdi ve gerçekten İstanbul’un temel problemleri konusunda bir hazırlıkla geldiğini gördük.’’ dedi.

‘’BİNALİ BEY İSTANBUL’DAKİ HER VATANDAŞI KUCAKLAYABİLECEK ENGİNLİĞE SAHİP’’
Adaylar arasında yapılan ortak canlı yayın programını izledim. İstanbul’da yaşayan bir vatandaş olarak izlerken şu noktaya geldik: Keşke İmamoğlu hazırlıklı olsaydı. Yani 23 Haziran akşamı Binali Bey kazandığında 24 Haziran’da ne yapacağı belli. Daha çok projeler üzerinden bir vizyon çizdi ve gerçekten İstanbul’un temel problemleri konusunda bir hazırlıkla geldiğini gördük. Ayrıca ben Meclis Başkan yardımcısı sıfatıyla kendisiyle yakinen çalışma imkanı elde ettim. Binali Yıldırım milletimizin kabul ettiği değerlere hürmet ederek yaşayan, çok iyi bir mühendis v e büyük projeleri kavramış, yapmış, uygulamış deneyimli bir devlet ve siyaset adamı. Ayrıca İstanbul’daki her vatandaşı kucaklayabilecek bir gönül enginliğine de sahip olduğunu biliyorum.

MHP’DE KIRGIN KÜSKÜN YOK
Adan şunları söyledi: "MHP seçmeni 31 Mart’ta oy verdi. MHP şu anda da kendi içerisinde problemsiz teşkilat başkanı sayın Semih Yalçın Beyin koordinasyonunda İstanbul’un kılcal damarlarına girmiş durumda. MHP’de kırgın küskün yok. MHP seçmeni MHP sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin iradesine teslim olmuş, büyük bir gayretin içerisinde. Bunu bütün siyasi partiler görüyor, tüm teşkilatlar görüyor. Sahada herkes bunu görüyor.

CUMHUR İTTİFAKI BİRLİK, BERABERLİK VE UMUDU TEMSİL EDİYOR
Cumhur İttifakı Türk milletinin birlik, beraberlik ve umudunu temsil etmektedir. Bir belediye başkanlığı seçimi veya bir başka olay Cumhur ittifakını sarsacak güçte değildir. Cumhur ittifakı devam etmelidir. MHP olarak biz Cumhur ittifakına gölge düşürecek hiçbir davranışa girmeyiz. Sonuna kadar Cumhur ittifakından yanayız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürcistan'da Parlamento Başkanı istifa etti

Gürcistan'da Parlamento Başkanı istifa etti