17 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP Lideri Bahçeli’nin hayatı kitap oldu: ‘MHP, bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır’

MHP Lideri Bahçeli’nin hayatı kitap oldu: ‘MHP, bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır’

Siyasete ömrünü adamış olan Devlet Bahçeli'nin 'Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikâyesi' adlı kitabı, Türkiye'nin siyasi hayatına daha yakından bakmamızı sağlayacak ve tarihin dönüm noktalarına tanıklık ettiği zamanları anlatıyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA, Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin yaşamı artık bir kitapta okuyucularla buluşuyor. 'Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikâyesi' isimli eser, Türkiye'nin siyasi sahnesine detaylı bir bakış sunarken aynı zamanda MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tanıklık ettiği tarihi anları da aktarıyor.

'BİR ÜLKÜYE ADANMIŞ ÖMRÜN ANLATILMAMIŞ HİKÂYESİ' YAKINDA RAFLARDA

Kitap, siyaset ve tarih tutkunları için merak uyandırıcı bir okuma sunuyor. Türk demokrasi tarihinin önemli aşamalarına tanık olan MHP Lideri Bahçeli'nin bu tanıklıkları ve hayatı kitap oldu. MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu kez Meclis kürsüsünde değil kitap raflarında yerini alacak ve sayfalarından sevenlerine seslenecek.

TÜRKİYE'NİN YAKIN TARİHİNE IŞIK TUTACAK

MHP Lideri Devlet Bahçeli, siyasi mücadelesini, ödediği bedelleri ve inandığı ülküyü bu kitapla okuyucularıyla buluşturuyor. 'Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikâyesi' adlı kitap, yakında raflarda yerini alacak. Ve aynı zamanda da Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak.

“SİYASETİN EMSALSİZ ÖRNEĞİ’

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, Devlet Bahçeli'nin, "ülke için geçmişten bugüne önemli ve özverili siyasetin emsalsiz bir örneği olduğu, Türkiye'de demokrasinin tam anlamıyla oturması ve gelişimine, ülkeye yönelik iç ve dış tehditlerin bertarafına, kaotik dönemlerin hasarsız atlatılmasına kıymetli katkılar sağladığı" belirtildi.

“ÜLKE ÇIKARLARI İÇİN TAVİZSİZ DİK DURUŞ”

Bahçeli'nin, hiç bozmadığı tavizsiz dik duruşuyla sadece ülkenin çıkarlarını gözetmeyi ilke edindiği, ülkenin birliği ve dirliği söz konusu olduğunda diğer tüm ölçüt ve beklentileri yok saydığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

‘BİRİNCİL AMACI ÜLKENİN SELAMETİ VE MİLLETİN BÖLÜNMEZ VARLIĞINI KORUMAK’

"Sayın Bahçeli, klasik siyasetçi anlayışından uzaktır. Siyaset etme sebebi salt iktidar olmak değildir. Derinlikli bakış açısı ile yaklaşan tehlikelere karşı ülkenin selameti ve milletin bölünmez varlığını muhafaza etmek birincil amacıdır. Özel hayatın, adı üstünde 'özel' olduğuna inandığından bugüne kadar kendisiyle ilgili o konulara pek girmemiş, girilmesini de hoş karşılamamıştır. Bu yüzden de özel hayatı ile ilgili anlatılanlar hep kulaktan dolma söylemler olarak kalmıştır."

Bahçeli'nin, geçmiş yıllarda yaşanmış ve ülke için önem arz eden siyasi konulardaki tutumu, tavırları ve benimsediği stratejinin de "zaman zaman kasıtlı dezenformasyonlarla farklı anlatıldığı ve aktarıldığı" belirtilen açıklamada, kitap hakkında şu ifadelere yer verildi:

BİR YILLIK TİTİZ BİR ÇALIŞMA

"Devlet Bahçeli'nin hayatından kesitler ve seçkiler sunan fotobiyografik bu kitap, tarihe not düşmek amacının yanında, biraz da bu çarpıtmaların ve söylemlerin doğrusunun aktarılması amacıyla hazırlanmıştır. Kitap, uzun yıllardır kendisiyle çalışan İNC Araştırma ve İletişim Danışmanlığı tarafından, Dr. Neslihan Çelik yönetiminde yaklaşık bir yıllık titiz bir çalışmayla hazırlanmıştır.

ÖZEL YAŞAMI, KİŞİLİĞİNİN FARKLI YÖNLERİ…

Yine ilk defa bu kitapta özel yaşamına ait izlere, kişiliğinin farklı yönlerinin de tanınmasına imkan verilmiş, tadımlık denebilecek özel yaşam bölümleri oluşturulmuştur. Henüz görevinin başındayken, böyle bir eserin oluşmasına ve yayınlanmasına müsaade etmiş olması da yine dünyaya bakışının farklı bir tezahürüdür. Umulur ki kitap okuyucularına, özellikle de gençlerin düşünce dünyasına ve siyasal gelişimine ve 'Önce Ülkem ve Milletim' kavramının tam olarak anlaşılmasına katkı sağlasın."

 

“MHP BİR SİYASİ PARTİDEN ÇOK DAHA FAZLASIDIR”

MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, Bahçeli'nin "Milliyetçi Hareket Partisi bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır. Davadır, duadır, şehittir, maphustur, mağdurdur, acıdır, gözyaşıdır. Bitmeyen mücadele, vazgeçilmez yemindir. Anadolu’nun tertemiz çocuklarıyla yokluktan var olan bu davayı şimdi yeniden millete gidip anlatma zamanıdır… " sözleri eşliğinde kitabın tanıtımı yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kurum, Türkiye’nin ilk yüksek hızlı asansör tesisinin görüntülerini paylaştı

Bakan Kurum, Türkiye’nin ilk yüksek hızlı asansör tesisinin görüntülerini paylaştı