10 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li İsmail Özdemir'den Müsavat Dervişoğlu'na sert tepki

MHP'li İsmail Özdemir'den Müsavat Dervişoğlu'na sert tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümünde, Malazgirt'e gelmeye tenezzül göstermeyen, milli her konuda alabalık misali hareket eden İP Genel Başkanı Müsavvat Dervişoğlu, Sayın Genel Başkanımızın ülke, millet ve dava konusundaki duruş, hassasiyet, feraset, basiret ve karakterini anlayabilecek kapasitede değildir" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li İsmail Özdemir'den Müsavat Dervişoğlu'na sert tepki
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, İP Genel Başkanı Müsavvat Dervişoğlu'nu sert ifadelerle eleştirdi. Özdemir, Dervişoğlu'nun Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü kutlamalarına katılmamasını ve milli konulardaki tavrını eleştirerek, geçmişteki kirli ilişkilerine atıfta bulundu.

Özdemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu yıl Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümünde, Malazgirt'e gelmeye tenezzül göstermeyen, milli her konuda alabalık misali hareket eden İP Genel Başkanı Müsavvat Dervişoğlu, Sayın Genel Başkanımızın ülke, millet ve dava konusundaki duruş, hassasiyet, feraset, basiret ve karakterini anlayabilecek kapasitede değildir.

Böyle olmadığı için zamanında Erol Evcil ile giriştiği kirli ve karanlık ilişki ağı münasebetiyle partimizdeyken İzmir İl Başkanlığı görevinden alınmıştı.

Bu şahsın Türkiye'ye yönelen beka tehditleri ve kurulmaya çalışılan küresel komplolar karşısında  bugün boş sözlerle partimize ve Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmaya kalkması kendisi adına kapasite yetersizliği sebebiyle hayatı boyunca dolduramadığı boşlukları bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

"Önce Ülkem ve Milletim" ilkesini ile bir türlü bağdaşamayanların, bu nedenle MHP'yi bölme girişimlerine payandalık edenlerin, Ülkücü Hareket'in Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğinin perçinlenmesi ve güçlendirilmesi bahsindeki irade ve kararlılığını, tribünlere oynayan amigovari siyaset üslübu ile karşılaması; güneş gören buz misali günden güne eriyen bir yapıda anı kurtarma telaşından başka bir şey değildir.

Siyaset üretmekten uzak anlayışıyla kendi gündemine ve partisine dahi hakim olamayan anlayışın, hiç değilse ekmeğini yiyip, suyunu içtiği vatanının salahiyeti için daha sorumlu davranması gerekir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pençe Kilit Operasyonu'ndan acı haber!

Pençe Kilit Operasyonu'ndan acı haber!