28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li Kanlı: Cumhuriyet, canla ve kanla kuruldu

MHP'li Kanlı: Cumhuriyet, canla ve kanla kuruldu

MHP Adana İl Başkanı Kanlı, Cumhuriyet’in emperyalist saldırılara karşı canla ve kanla kurulduğunu belirtti. "Tarihten ders alarak kardeşlik hukukumuza, Cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Kanlı: Cumhuriyet, canla ve kanla kuruldu
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in Türk milletinin eşsiz bir mücadele ile kurulduğunu vurguladı. 

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ, TÜRK MİLLETİNİN AZMİYLE VAR OLDU”

Kanlı, “Türkiye Cumhuriyeti; bir imparatorluğun küllerinden doğarak, el ele ve omuz omuza mücadele veren Türk milletinin azmi sayesinde var olmuştur” dedi.

Milli Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Kanlı, savaşların kol gezdiği günümüz coğrafyasında milli birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, “Daha ağır bedeller ödememek adına tarihten ders almak, kardeşlik hukukumuza sahip çıkmak ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet’in değerlerini savunmanın her vatandaşın görevi olduğunu belirten Kanlı, “Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’i geleceğe taşımak için hep birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Şehitler ve Atatürk’e Minnet

Mesajının sonunda Kanlı, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduğunu belirterek, tüm şehitleri rahmetle andı. Adana halkının ve tüm Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı