20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 'Barış Atay, Ülkü Ocakları’nı ağzına alma, ziyan olursun'

'Barış Atay, Ülkü Ocakları’nı ağzına alma, ziyan olursun'

MHP’li Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları ile orman yangınlarını ilişkilendiren TİP Milletvekili Barış Atay’a sert cevap verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Barış Atay, Ülkü Ocakları’nı ağzına alma, ziyan olursun'

Kılavuz, ‘’İftiralarını ispatlamazsan da namussuzsun, alçaksın!.. Sen küstahın, ahlaksızın ve pisliğin önde gidenisin.” dedi.

Kılavuz, ‘’Ulan şerefsiz! Kravatlı Terörist!!! Uyuşturucuyu sen mi çektin? Parayı sen mi verdin? Ülkü Ocaklarını ağzına alacak en son kişi bile değilsin. İftiralarını ispatlamazsan da namussuzsun, alçaksın!.. Sen küstahın, ahlaksızın ve pisliğin önde gidenisin. Yüce Türk devleti bütün kudretiyle Pkklıları yok ettikçe ses bu hayasızdan ve Pkk’nın siyasi temsilcisi olan milletvekili bozuntularından çıkıyor. Devletimiz Ypglilere, Pydlilere vurdukça bu sözde milletvekili ve özde terörist olan yandaşları can acısıyla ortaya zıplıyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘’SERAP KIZIMIZI MOLOTOF ATARAK YAKAN İŞTE BUNLARDIR’’

Sosyal medya hesabı üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay’a tepki gösteren MHP’li Olcay Kılavuz, ‘’Serap kızımızı molotof atarak yakanlar işte bunlardır. Hendek kazıp şehirlerimizi yangın yerine çevirenler bunların ortaklarıdır” dedi.

Ateşin çocukları olarak ortaya çıkan ne idüğü belirsizlerin çocuklarının bütün orman yangınlarını üstlendikçe bu tatlı su kurnazlarının teröristlere bir türlü toz konduramayıp sağa sola iftira atıp Ülkü Ocaklarına şerefsizce diline dolama gafletinde bulunduğunu söyleyen Kılavuz, ‘’Serap kızımızı molotof atarak yakanlar işte bunlardır. Hendek kazıp şehirlerimizi yangın yerine çevirenler bunların ortaklarıdır. Nice insanımızı şehit edip evlere ateş düşürenler bunların yaltaklandıkları teröristlerdir. Ormanlarımızı yakanlar da bunların yol arkadaşlarıdır.’’ Açıklamasında bulundu.

‘’ÜLKÜ OCAKLILARA İFTİRA ATAN ASIL SUÇLULARDIR, ALÇAKLARDIR’’

’’Vatanın ırmağının akışına ölebilmeyi göze alan Ülkü Ocaklılara iftira atanlar asıl suçlulardır, alçaklardır” diyen Kılavuz, sözlerini şöyle devam ettirdi;

‘’Kıyamet kopsa bile o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin.” buyuran Hz. Peygamberimizin hadisini şiar edinen, vatanın ırmağının akışına ölebilmeyi göze alan Ülkü Ocaklılara iftira atanlar asıl suçlulardır, alçaklardır. Terörist Barış Atay!!! Ülkü Ocakları orman yangınlarının başladığı günden bu yana söndürme çalışmalarına katılmıştır. Fedakarca çabaları milletimizin takdirini kazanmıştır. Vatanın ağacına, suyuna, havasına sevdalıları diline dolama altında kalırsın. Ağzına alma ziyan olursun.’’

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PCR testi zorunluluğu nerelerde var? PCR testi zorunluluğu ne zaman başlayacak?

PCR testi zorunluluğu nerelerde var? PCR testi zorunluluğu ne zaman başlayacak?