19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Osmanağaoğlu o meclis kararlarına isyan etti

MHP’li Osmanağaoğlu o meclis kararlarına isyan etti

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bornova Belediye Meclisi’nde belediyenin Turuncu Dernek ile yapacağı protokolün kabul edilmesi ile Fırat Çakıroğlu’nun adının bir parka verilmesiyle ilgili önergenin reddedilmesine sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Osmanağaoğlu o meclis kararlarına isyan etti

 Osmanağaoğlu, “Paçalarından samimiyetsizlik akan bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Unutulmasın! İzmir'e bunu yaşatanları İzmirli asla unutmayacak ve affetmeyecektir!” dedi.

Bornova Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci birleşiminde Turuncu Dernek ile yapılacak "Toplumsal Cinsiyet Temelli Şiddetin Önlenmesi” işbirliği protokolüyle ilgili madde oy çokluğuyla kabul edilmişti. Söz konusu madde, CHP ile AK Parti grupları arasında yoğun tartışmalara neden olmuştu.

Mecliste ayrıca AK Parti grubunun 2015’te Ege Üniversitesi kampüsünde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının bir parka verilmesiyle ilgili önergenin oy çokluğuyla reddedilmesi de başka bir tartışma konusu oldu. Çakıroğlu’nun adının Bornova'da bir ilkokula da verildiğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, olayın yaşandığı Ege Üniversitesi'nde Çakıroğlu'nun adının verilmesiyle ilgili Ege Üniversitesi Rektöründen randevu talep ettiğini açıkladı.

OSMANAĞAOĞLU: REZİL ZİHNİYET!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bornova Belediye Meclisi’nde alınan bu iki karara da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

Osmanağaoğlu’nun ifadeleri şu şekilde:
“Dün İzmir Büyükşehir Belediyesinde PKK'yı kınama önergesini reddeden CHP'li eller bugün Bornova'da eşcinsel derneklerle imzalanan "eğitim" protokolüne evet dedi! Yetmedi;Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin bir çocuk parkına verilmesi önerisi yine CHP'li üyelerin oyuyla reddedildi.

Rezaletin müsebbibi rezil zihniyeti tanıyoruz, biliyoruz. Paçalarından samimiyetsizlik akan, yüzlerinden riyakarlık dökülen, dillerinden fitne saçılan bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Unutulmasın! İzmir'e bunu yaşatanları İzmirli asla unutmayacak ve affetmeyecektir!”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Roger Federer ve Rafael Nadal aynı takımda

Roger Federer ve Rafael Nadal aynı takımda