20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Yıldırım'dan Türk Eğitim-Sen'e ziyaret

MHP'li Yıldırım'dan Türk Eğitim-Sen'e ziyaret

MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türk Eğitim-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Yıldırım'dan Türk Eğitim-Sen'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 28.03.2022 tarihinde Genel Başkan Talip Geylan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Talip Geylan, nezaketinden ve bugüne kadar eğitim çalışanlarının taleplerine karşı sergilemiş olduğu yakın ilgi ve katkılarından dolayı Sayın Yaşar Yıldırım’a teşekkür etti. Görüşmede sendikal mücadele ve eğitim çalışanlarının sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Çalışma hayatı ve eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geylan şunları kaydetti: “Geçmişten günümüze kadar tecrübeli bir sendika olarak 30 yıldır mücadeleye devam ediyoruz. Bugün itibariyle 250 bine dayanan üye sayımız ile hedeflediğimiz yetkiyi alacağız ve Türk Eğitim-Sen’i zirveye taşıyacağız.” dedi.

Sendikacılığı yalnızca çalışanların haklarının korumak ile sınırlandırmadıklarını ifade eden Genel Başkan Geylan, “ ‘Türkiye sevdamız ekmek içim kavgamız’ diyerek, ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyduk. Türk Eğitim-Sen mensupları için elimizdeki tüm imkanları sunuyor, çok daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda sizlerin desteğini hissetmek bizleri cesaretlendiriyor” şeklinde konuştu.

Sayın Yaşar Yıldırım ise Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözülmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi anlamında parti olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Savunma Sanayii Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi alıyor

Savunma Sanayii Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi alıyor