Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Yurdakul: CHP adım adım Türk milletinin değerlerinden uzaklaşıyor

MHP’li Yurdakul: CHP adım adım Türk milletinin değerlerinden uzaklaşıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı üzerine yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi. MHP’li Yurdakul, açıklamasında “Belli ki Özgür Özel ve temsil ettiği siyaset anlayışı hala bölücülük ve Türk milletinin kadim değerlerini yıkmak üzerine kurulu. Belli ki normalleşme dedikleri şeyin kökünde böl ve tüm değerleri yok et anlayışı hakim.” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Yurdakul: CHP adım adım Türk milletinin değerlerinden uzaklaşıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına dair açıklamalarını değerlendirdi.

“ÖZEL’İN SİYASET ANLAYIŞI BÖLÜCÜLÜK ÜZERİNE KURULU”

Yurdakul; “CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sol’un bile en uyumsuz ve en uç yaklaşımları üzerinden siyaset yapmaya devam ediyor ve ülkemizi hem sosyal, hem ekonomik düzlemde paramparça etmeyi amaçlayan projelerini seslendiriyor. Özgür Özel, son çıkışlarından birinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını böleceğini ifade etti. Belli ki Özgür Özel ve temsil ettiği siyaset anlayışı hala bölücülük ve Türk milletinin kadim değerlerini yıkmak üzerine kurulu. Belli ki normalleşme dedikleri şeyin kökünde böl ve tüm değerleri yok et anlayışı hakim. Aksi halde hangi akıl “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını” ayırdıktan sonra Aile kısmını yıkıp yerine “Kadın ve Cinsiyet Eşitliği Bakanlığı” diye yüzyılın en uyduruk ve Türk milletinde zerre karşılığı olmayan bir hususu kaşımak ister ki?” dedi.

“ÖZGÜR ÖZEL’İ, TÜRK TARİHİNE GÖZ ATMAYA DAVET EDİYORUZ”

“Bir kişinin böyle bir politikayı özellikle Türkiye’de seslendirebilmesi için Türk milletini zerrece tanımıyor olması gerekir.” ifadelerini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul; “Türk milleti, her çağda kadın ve erkekleri arasında sevgi, saygı ve eşitlik değerleriyle tanınan bir millet olmuştur. Devlet yöneten Türk kadınları, zaten tarih boyunca erkeklerle eşitti. Eski dünyanın gezginleri bile Türk toplumuna dair yaptıkları gözlemlerde ve seyahat notlarında Türk erkek ve kadınlarının, başka toplumların aksine gayet eşit fertler olduğunu tarihe not düşmüşlerdi. Özgür Özel’i, yapay ve ülkemize uzak refleksleri kaşımaktan vazgeçmeye ve Türk tarihine göz atmaya davet ediyoruz.” dedi.

BOL KESEDEN GÖLGE BAKANLIK KURUYOR, ULUFE DAĞITIYOR

Sosyal medya gönderisinde Özgür Özel’in gölge bakanlıklarını değerlendiren Yurdakul; “Özgür Özel, sözde kendisinin de kızdığı CHP Belediyelerindeki akraba, eş ve dost atamalarından da gördüğümüz üzere, yeni pozisyonlar, yeni makam ve mevkiler meydana getirmek üzere bol keseden bakanlık kurmaya başlamış. Belli ki yeni bakanlıklar vasıtasıyla, kadro simsarlığı üzerinden ulufe dağıtmak üzere bir siyaset izliyor. Elbette hevesi kursağında kalacak ancak Türk milletinin güncel talep ve beklentilerini bu derece ıskalayan ve milletimizin sırtına ağır yükler bindirecek olan anlamsız bakanlıklar kurma hevesini bir kenera bırakmasını ve Ülkemizin geleceği ve bekasında çok önemli bir yer tutan “Aile” kavramını ve kurumunu tehdit etmekten vazgeçmesini tavsiye ederiz.” dedi.

CHP’NİN SİYASİ AKLI VE İRADESİ REHİN KALMIŞTIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlatan Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul; “Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tespitlerini tekrar hatırlatmak isterim: “CHP, kendi içinde istikrar bulamamış, denge kuramamış, siyasi aklı ve iradesi rehinden kurtulamamış hastalıklı bir bünyedir. Bu bünyenin Türkiye’ye güvenle hizmet etmesi imkansızdır.” Yapay ve Türk milletinde karşılığı olmayan hassasiyetlerle bölücü ve yıkıcı siyaset anlayışı güden herkes, karşısında Milliyetçi Hareket Partisini bulmaya devam edecektir.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Metrosu'nda korku dolu anlar! Yürüyen merdiven ters yönde hareket etti 9 kişi yaralandı

İzmir Metrosu'nda korku dolu anlar! Yürüyen merdiven ters yönde hareket etti 9 kişi yaralandı