20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Milletvekili Erbaş'tan Kütahya için birliktelik çağrısı

Milletvekili Erbaş'tan Kütahya için birliktelik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Teşkilatı yıl sonu değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, taş üstüne taş koymak için geldiklerini vurguladı. Erbaş, "Artık birbirimizi iterek, öteleyerek Kütahya'nın bir yere varamayacağını anladık. Birlikte yürümeye başlayalım sonrası da gelecektir" dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milletvekili Erbaş'tan Kütahya  için birliktelik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya il Teşkilatı yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Kütahya il Teşkilatlarının 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıktığını hatırlatarak, "Kütahya'da mevcut olan belediye meclis ve il genel meclisi sayımızı artırarak, şehrimizde 50 yıllık tarihimizde bir ilke imza atıp, merkez belediyemizi kazandık. Bundan sonrasında sorumluluk ve vebal sahibiyiz. Seçilmiş başkanlarımıza ve meclis üyelerimizin hepsine güvenimiz tamdır" dedi.

'BİRLİKTELİĞİ AHENGE DÖNÜŞTÜRMELİYİZ'

2019 ve 2018 seçimlerine bakıldığında Kütahya'da çok güzel bir tablo oluştuğunu belirten İl Başkanı Yıldırım, "Cumhur İttifakının en güzel şekilde temsil edildiği bir il haline geldik. Gerek bizim milletvekilimiz, gerek AK Parti milletvekilleri Kütahya'da ve Meclis'te temsil ediliyor. Aynı şekilde baktığımızda Kütahya Belediyesi MHP'nin idaresinde, il Genel Meclisi'ne baktığımızda AK Parti'nin idaresinde. Onlarda çalışmalarını gayet güzel bir şekilde yapmaya devam ediyor. Fakat bizim buradaki birlikteliği bir ahenge dönüştürmemiz lazım. Madem Cumhur İttifakı'nın en iyi özetini bu seçim tablosunu neticesinde oluşturduk, bundan sonrasında diğer siyasi parti temsilcilerimize buradan seslenmek istiyorum. 2020 yılını Kütahya'nın yılı ilan edelim. Ve gelin bu şehrin en büyük sorunu olan işsizliğe hep birlikte çözüm bulalım. Bizler burada, onlarda orada mücadelelerini veriyorlar. Gelin birliktelik sağlayalım. Kütahya çok farklı zenginlikleri barındıran bir şehrimiz. Kütahya’mızı 2020 yılında termal turizmin başkenti olacak şekilde dönüştürelim. Arka arkaya oteller açılıyor. Artık bizim Kütahya olarak bir şeyin üzerinde odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun başını da termal turizm çeksin" ifadelerini kullandı.

'KÜTAHYA'DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK İSTİYORUZ'

2019 yılının MHP için son derece başarılı geçtiğini vurgulayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, "Kıl payı kaybettiğimiz ilçeler oldu. Ama bunlar bizim için bir şevktir. Ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz. Hedefimiz büyük, biz Kütahya'da bilinci parti olmak istiyoruz" dedi. 'Kütahya Seni Bekliyor' kampanyası ile yaklaşık 25 milyon insana ulaşıldığına dikkat çeken Erbaş, "İlk defa belki turizm açısından Kütahya bu kadar ön plana çıktı" diye konuştu.

'AIZANOI'YI TÜM DÜNYAYA DUYURMALIYIZ'

Aizanoi Antik Kentindeki kazıların 12 aya çıktığını ve sıkıntı yaşanan vinç konusunda gerekli talimatın verildiğini kaydeden Erbaş, " Yine, geçen yıla kadar hiç adını duymadığınız Urfa'daki Göbeklitepe, Cumhurbaşkanlığı Göbeklitepe yılı ilan etti. Yıl boyunca birçok aktiviteler oldu. Yalnızca bu yıl tanıtımdan dolayı 3 milyona yakın vatandaş gelmiş. Bizde 2020, 2021, 2022 ve nihai hedef 2023 olur. Biz mutlaka birini Aizanoi yılı ilan ettirmemiz lazım. Bu markayı bütün dünyaya duyurmamız lazım. Yerel unsurlardaki Ulu Cami bizim insanlarımızın, bize inanların kutsal mabedi. Ama Aizanoi dünya miras listesine mutlaka girmeli. Bunun mücadelesine başladık, hem Cumhurbaşkanlığı hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde birer mektup yazarak ve görüşmeler yaparak böyle bir talepte bulunduk. Belki 2020 yılı için daha önceden planlanmış başka bir nokta vardır ama önümüzdeki iki yıldan birini yakalayabilirsek bu Kütahya için büyük bir tanıtım olur. Belki de cumhuriyet tarihinde bu kadar tanıtılmamış bir yer olduğuna inandığımız Kütahya bir anda parlayabilir. Bu hep beraber olacak. Nasıl ki Kütahya Seni Bekliyor kampanyasında hiçbir siyasi art niyet aramadınız ve tek yürek olduk. Burada da aynı yüreği yakalayabiliriz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıl sonu bitecek iddiasının ardından açıklama!

Yıl sonu bitecek iddiasının ardından açıklama!